Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Hejka, wchodzimy w okres takich modnych rocznych podsumowań, więc nie będę „gorszy” No i to też pancerka, tylko wodna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Robi wrażenie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Czołem! Zazdroszczę ci! Ja nie mogę się niczym pochwalić. Od trzech lat, praktycznie nic nie pomalowałem. Trochę cos tam lepię, cos podłubię ale efektów końcowych nie widać. Powodem jest kompletny brak czasu. Im jestem starszy ty gorzej Jeszcze raz: pozytywnie jestem zazdrosny. Też tak bym chciał! Mariusz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Thalgonis napisał: wchodzimy w okres takich modnych rocznych podsumowań, Ale czy odpowiednim miejscem dla takich podsumowań i prezentacji twórczości zbiorczej nie jest dział "portfolio"? Edytowane 27 Grudnia 2023 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2023 17 minut temu, TAW napisał: Ale czy odpowiednim miejscem dla takich podsumowań i prezentacji twórczości zbiorczej nie jest dział "portfolio"? No właśnie nie wiedziałem i wsadziłem tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 12 modeli w rok. Zazdroszczę czasu ale przede wszystkim samozaparcia. Same modele zaś lepsze i bardziej lepsze Ciekawe co przyniesie 2024 rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2023 '24 będzie chyba stał pod znakiem łokrentów Trochę mi się tych blaszanych puszek po kriegsmarine nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Szalejesz wytwórnia idzie pełną parą . Kolekcja zacna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi