Skocz do zawartości

Scania 164L 580 V8 6x4 "Stefan Huber den Scania Longlin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam , kolego Truckerek93 znalazlem fajny filmik wnętrza kabiny mam nadzieje ze ci ten film pomorze: film

Pozdrawiam Misiek

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki Wojtku, jakieś fotki wnętrza miałem ale małe. Zawsze to więcje do kolekcji. Co do wnętrza co zastanawiam z czego zrobić ten czerwony/bordowy??

Napisano

dsc023537ze.jpg

v8pstefanhuberag42iv.jpg

v8pstefanhuberag62er.jpg

v8pstefanhuberag74qy.jpg

Kilka zdjęć które znalazłem na necie.

A ja mam pytanie co z Kabiną budowa od podstaw czy stosowanie kitów by KFS czy też JC Lescrinen ?

Napisano

Szukałem, szukałem ale nie znalazłem tego kita, ale silnik 6 cylindrowy jest bardzo ciekawy.............

Napisano

6 cylindrowy silnik wygląda spoko ale trzeba go dopracować w kilku miejscach ubytki albo nadlewki. Posiadam jeden ja składzie.

Napisz do kolesia od tego z Austrii to Ci ściągnie kit Longline. Koszt przesyłki do polski wynosi 24 Euro do 1Lg potem już cenna wraz z większą waga wzrasta cena wysyłki koleś wysyłka albo DHLem albo DPD.

Napisano

Zamawiam około 10 listopada, al z kfs'u z J.C Lescrenier będę zamawiał już tylko pierdółki wraz z chlapaczami od Flemming Pedersen... tylko to odległa przyszłość....

P.S Miłosz czy jesteś w stanie podesłać mi lepsze fotki tego silnika, bo jestem nim bardzo zainteresowany, do kolejnego projektu a to na stronie , nic ciekawego nie pokazuje.

Napisano

Odezwij się w sprawie fotek na GG 2963175 Coś Ci tam pstryknę Jeśli potrzebujesz jakieś zdjęcia swojego Longlina to daj znać coś tam mam.

Napisano

MiloszKr Jak bys był tak miły to może wrzuć fotki silniczka na forum też własnie teraz sklejam r 500 to by mi się przydały.

Truckerek93 Że tak spytam będziesz robił 4x6 czy 2x4 ?

Projekt bardzo ciekawy i trudny zarazem więc powodzenia.

ps Wiecie może czy ktoś zrobił longline r z długim przodem 4x6 ? To by był odjazd.

Napisano

Tylko w przypadku tego modelu ostatnia os nie jest napędzana identyczny przykład jak w Mojej Scani Blue Gryffin.

Napisano

Krzychu126 Z tego co pokazałeś to to nie to malowanie i nie ta firma. z tego co kojarzę to Decalprint posiadał w swojej ofercie kalki na ten pojazd czy jeszcze ma to nie wiem.

Napisano

Krzychu126 właśnie nie to malowanie, przez jakiś czas zawieszam, relacje. Znaczy się aż nie kupie kitów.

• 2 weeks later...