misiek14pl Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 (edytowane) Witam , kolego Truckerek93 znalazlem fajny filmik wnętrza kabiny mam nadzieje ze ci ten film pomorze: film Pozdrawiam Misiek Edytowane 27 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Silnik ma taki jak fabryczne malowania Scanii, natomiast wnętrze wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Oj Paweł to czeka cię troche pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Dzięki Wojtku, jakieś fotki wnętrza miałem ale małe. Zawsze to więcje do kolekcji. Co do wnętrza co zastanawiam z czego zrobić ten czerwony/bordowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Idź tam gdzie sprzedają tkaniny i spytaj się czy dostaniesz kawałek takiego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Kilka zdjęć które znalazłem na necie. A ja mam pytanie co z Kabiną budowa od podstaw czy stosowanie kitów by KFS czy też JC Lescrinen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Kabina to kit z KFS ale poszukam tej firmy JC Lescrinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 W górnym Lewym rogu Kabina Longline by JC Lescrinen. Cena jej jak sie dowiadywałem to coś koło 91 euro. nr katalogowy SCA 83 A można ją sprowadzić przez ten sklep http://modelltrucksandparts.at/shop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Szukałem, szukałem ale nie znalazłem tego kita, ale silnik 6 cylindrowy jest bardzo ciekawy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 J.C. Lescrenier, a nie Lescrinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Oj co to za różnica , przecież każdy wie ocb ... Truckerek kiedy zamawiasz ? i kiedy mozemy spodziewać sie jakis updatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 6 cylindrowy silnik wygląda spoko ale trzeba go dopracować w kilku miejscach ubytki albo nadlewki. Posiadam jeden ja składzie. Napisz do kolesia od tego z Austrii to Ci ściągnie kit Longline. Koszt przesyłki do polski wynosi 24 Euro do 1Lg potem już cenna wraz z większą waga wzrasta cena wysyłki koleś wysyłka albo DHLem albo DPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Zamawiam około 10 listopada, al z kfs'u z J.C Lescrenier będę zamawiał już tylko pierdółki wraz z chlapaczami od Flemming Pedersen... tylko to odległa przyszłość.... P.S Miłosz czy jesteś w stanie podesłać mi lepsze fotki tego silnika, bo jestem nim bardzo zainteresowany, do kolejnego projektu a to na stronie , nic ciekawego nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Odezwij się w sprawie fotek na GG 2963175 Coś Ci tam pstryknę Jeśli potrzebujesz jakieś zdjęcia swojego Longlina to daj znać coś tam mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 MiloszKr Jak bys był tak miły to może wrzuć fotki silniczka na forum też własnie teraz sklejam r 500 to by mi się przydały. Truckerek93 Że tak spytam będziesz robił 4x6 czy 2x4 ? Projekt bardzo ciekawy i trudny zarazem więc powodzenia. ps Wiecie może czy ktoś zrobił longline r z długim przodem 4x6 ? To by był odjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Kolego jak już to 6x4 albo 4x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 6x4 chociaż oryginał ma 6x2 ostatnia wleczona, to ja zrobię ciągnąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 znaczy napędową ? 6x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 No chodzi mi ze 4 ostatnie koła czy tam dwie ostatnie osie będą napędowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 no to tak, 6x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Tylko w przypadku tego modelu ostatnia os nie jest napędzana identyczny przykład jak w Mojej Scani Blue Gryffin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 A że tak powiem... czy kalki masz/będziesz miał z tąd?? http://www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php?info=p750_KFS-DECALBOGEN-CARSTEN-FINN-HANSEN-SCHWERTRANSPORT-1-24.html Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Krzychu126 Z tego co pokazałeś to to nie to malowanie i nie ta firma. z tego co kojarzę to Decalprint posiadał w swojej ofercie kalki na ten pojazd czy jeszcze ma to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Krzychu126 właśnie nie to malowanie, przez jakiś czas zawieszam, relacje. Znaczy się aż nie kupie kitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Z niecierpliwością czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi