Paweł216 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 A to sorka, że wprowadziłem w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Niewiem czy to było ale pokaże kabina do LOGNLINE Jak było przepraszam http://allegro.pl/item507033690_konwersja_zywiczna_kabiny_do_scani_longline_1_24.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item507033690_konwersja_zywiczna_kabiny_do_scani_longline_1_24.html Ten link Mogłeś dać do tematu "Kwiatki z Allegro'',bo nie wiem co to wnosi do tematu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mechanik fajnie, ale ja już mam tą konwersję, więc nei wiem po co to tu wrzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mechanik fajnie, ale ja już mam tą konwersję, więc nei wiem po co to tu wrzuciłeś? Jak masz to sorka może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Bardzo przepraszam za OT Jak masz to sorka może komuś się przyda Heh... .A z resztą każdy kto przegląda Alle(wiadomo ) to tą konwersje widział A wracając do tematu Jak tam prace przy Scanii ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 A pięknie, rama już złożona, jutro dam fotki, teraz szukam jakiegoś schematu okablowania, albo fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Paweł napisz do mnie na gadu będe tak o 20 bo dostałem płtyke ze schematami pneumatyki i elektryki to ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Paweł napisz do mnie na gadu będe tak o 20 bo dostałem płtyke ze schematami pneumatyki i elektryki to ci wyśle Może opublikuj to na forum? Inni forumowicze też będą mogli na podstawie tego udoskonalić modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Ok to jak bede mial wolną chwile to wezme płytke i wrzuce na forum. My w klasie to dostajemy często takie płyty własnie z takim czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Hmm, ciekawe, na pewno się przyda. i zgadzam się z Sebą opublikuj to na forum, jeżeli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Paweł napisz do mnie na gadu będe tak o 20 bo dostałem płtyke ze schematami pneumatyki i elektryki to ci wyśle Może opublikuj to na forum? Inni forumowicze też będą mogli na podstawie tego udoskonalić modele. lol bardzo smieszne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mechanik co w tym śmiesznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 Dobra chłopaki, strach zapytać, ale. Czy będzie dużym odstępstwem jeżeli nie zrobię kibelka w scanii?? Oryginał ma a , ja trochę boje się przerabiać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Dobra chłopaki, strach zapytać, ale. Czy będzie dużym odstępstwem jeżeli nie zrobię kibelka w scanii?? Oryginał ma a , ja trochę boje się przerabiać, Nie każdy oryginał posiadał WC... Kibelki chyba były montowany na "specjalne" zyczenie nabywcy.. Także występowały wersje z WC i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 M@rcin akurat to wiem, a wersja którą ja robię ma WC, ale boje się ja robić, bo coś nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Może zrób najpierw samo WC jak będzie dobrze wyglądać to zamontuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dokładnie, spróbować każdy może... To tak samo jak ja.. Nie zacząłbym swojej Longline (własnoręczna robota ), bo bym się bał że coś zepsuję... Spróbawałem i jak narazie nie narzekam , więc pokombinuj najpierw z tym WC i tak jak mówi orfeusz jak będzie dobrze to go wstawisz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2008 Heh, a tu zonk, bo WC, jest to ścianka i drzwi, która odgradza cześć mieszkalna od ***** co do samego kibelka, myślę ze nie było by problemu, ale trochę szkoda mi reszty wnętrza. Z kitu KFS..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Zawsze możesz zrobić zdejmowany dach żeby było widać dobrze całe wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Panowie, mam problem, czytałem na forum ze wrzucenie części żywicznych do Dota3 może je zniszczyć. Prawda to?? Bo mam taki problem z rama, pośpieszyłem się nałożyłem farbę a potem wyszły rysy to chciałem jest schować pod Surfecerem (parę warstw i bedze ok) ale mi się zważył i zaczęła cała farba odchodzić. I wygląda to nie fajnie , a pomalować się nie da bo będzie wydać uskok między farbami. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Panowie, mam problem, czytałem na forum ze wrzucenie części żywicznych, może je zniszczyć. Prawda to?? Bo mam taki problem z rama, pośpieszyłem się nałożyłem farbę a potem wyszły rysy to chciałem jest schować pod Surfecerem (parę warstw i bedze ok) ale mi się zważył i zaczęła cała farba odchodzić. I wygląda to nie fajnie , a pomalować się nie da bo będzie wydać uskok między farbami. Do czego wrzucenie części ? do śmietnika ? na pewno je zniszczy , chyba że miałes cos innego na mysli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 Coś taki Mateusz nie w sosie jesteś chyba dzisiaj. Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ja tak myśle żeTruckerek93 chodzi mu oto że wrzucac do dot chociaż moge sie mylic. Truckerek93 byłeś szybszy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dobra z rama dałem sobie radę. Teraz pytanie a raczej seria: - Gdzie jest umiejscowiona skrzynka akumulatorów, - jak ona wygląda, - czy jest koło zapasowe, - i jak jest zamontowany zbiornik paliwa. Wszystko dotyczy mojej Scanii. generalnie chodzi mi o to co jest pod osłonami między osiowymi, bo z fotek które mam nie mogę nic wywnioskować. P.S jaki jest model siodła w 4-kach. Na pewno Jost, ale jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi