kowal76 Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Model rewelacja. Chciałbym robić tak piękne modele, ale raczej niedoczekanie moje :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Uzupełnienie galerii. Podjąłem decyzję, by podziałać w temacie limuzynki. Długo to trwało, bo nie wiedziałem jak ugryźć temat. Dorobiłem imitacje szyn w burtach kadłuba, w których osadziłem szybkę, a sam element wytłoczyłem. Oryginalna szybka posłużyła jako wzór do kopyta. Jednocześnie chciałbym nadmienić, że na XIII Festiwalu Kultury Modelarskiej w Olsztynie pewni mili ludzie zauważyli tego Jaka wśród innych modeli i zostawili podarki. Dziękuję. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Limuzynka piękna, szacun za podjęcie wyzwania. Super jest ten Jaczek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Bardzo ładny, brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Na żywo wygląda dużo ładniej !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi