Bercik Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Jak wszyscy, to ja też. 2023 był dość kolorowy Trochę spóźnione podsumowanie roku poniżej: Relacje z budowy Wildcata i Mustanga znajdują się na moim kanale YouTube: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 5 porządnych modeli w większości w nieoczywistych opcjach. Solidny wynik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Świetna kolekcja , madziarski Friedrich u mnie numer jeden . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Przepiękne a ten Spitfuś maltański z jakiego zestawu wykonany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Piękna kolekcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia A ten Spit Buerlinga to pewny w tym malowaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Bardzo ładna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Hej! Dzięki W dniu 3.01.2024 o 07:21, Thunder napisał: Przepiękne a ten Spitfuś maltański z jakiego zestawu wykonany? Tamiya plus kalki DK Decals. W dniu 3.01.2024 o 10:43, WujekAlice napisał: A ten Spit Buerlinga to pewny w tym malowaniu? Nie wiem czy pewny, opierałem się na tym artykule i tym modelu. Myślę, że Tomek robi bardzo dobry research. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Dzięki za namiary, jak będę robił następnego Spita Beurlinga to jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi