Kamil K. Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Cześć, Model skończony. Chyba nie wyszło najgorzej -ale ten kamuflaż dał mi jednak mocno do wiwatu. Pełną relację z malowania możecie przeczytać tutaj: https://www.kfs-miniatures.com/1-35-t-34-85-yugoslav-wars-budowa-cz-2/ Wątek warsztatowy moich teciaków z byłej Jugosławii: Pozdrowienia! 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego No ładne cacko. Fantastyczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Kolejna mistrzowska praca w bałkańskim klimacie. Coś co już dobrze znamy w niecodziennym wydaniu. Bardzo mi się podoba ten uśmiechnięty teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Konkretoza. Miód dla oczu. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego Dziękuję Panowie za pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego jak zwykle świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego SUPER projekt. Gratuluję efektu. Wszystko z umiarem. Tylko patrzeć jak wpadnie na "fotkę admina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Szacunek za projekt i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Bardzo bardzo ładny. Super warsztat i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego Jeszcze raz bardzo dziękuję. Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Ja to mam trochę problem z tym modelem, przyzwyczaiłeś nad do jakości , ale trochę się można czepnąć , teciak przód mocno zakurzony to i drogę bym przykurzyl tak samo, na pierwszym foto widać w miniaturce jak , zastanawiają mnie te obicia na włazie kierowcy , sporo ich na wierzchu włazu ,a od środka nic , co tam guma była ? Dziwnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi