Headhunter88 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Witajcie, efekt ciężkiej pracy na przełomie roku. Zapraszam do komentowania Edytowane 21 Lutego przez Headhunter88 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego fajnie wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego Bardzo dziękuje, starałem się, żeby był trochę używany, ale generalnie czysty. Kolor może trochę za jasny, ale to też kwestia światła. Mi się podobał, więc wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego (edytowane) Ładny, dobra robota miałem je okazje widzieć wielokrotnie w czasie O.I.F 2004-2005 Edytowane 21 Lutego przez Adamsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego 3 godziny temu, Adamsky napisał: Ładny, dobra robota miałem je okazje widzieć wielokrotnie w czasie O.I.F 2004-2005 łaaał bardzo dziękuje za fotki. Mogę powiedzieć, że Operacja Iracka Wolność to mój konik. Pamiętam, że jako nastolatek oglądałem postępy wojsk koalicji w CNN, a później akcje stabilizacyjne. Następnego AH-64 chcę właśnie zrobić w takim bardziej stalowo-szarym kolorku. Mogę tylko pozazdrościć, że udało się posmakować irackiego piasku, oczywiście z dystansem, bo wiadomo, że to była brutalna wojna, na której obie strony ponosiły straty, ale coś jest w tych Apaczach w pustynnej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego A co on taki jasny... Czysty... ? W 1/48 już można było wyciągnąć trochę smaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Ogólnie fajny, ale pewien niedosyt w kwestii braku zróżnicowania powłoki jednak pozostaje. Zwłaszcza, że ten Gunship Green z czasem ciemnieje i dochodzi nawet do antracytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Wszyscy panowie macie rację, ale celowo nie chciałem iść w realne kolory tylko zrobić sobie takiego oliwkowego czyściocha z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego 5 godzin temu, Headhunter88 napisał: Wszyscy panowie macie rację, ale celowo nie chciałem iść w realne kolory tylko zrobić sobie takiego oliwkowego czyściocha z pudła To oczywiście zmienia postać rzeczy... Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego Dziękuje Na pewno jest mu miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi