Skocz do zawartości

1:48 Hasegawa AH-64D Apache "Operation Iraqi Freedom"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo dziękuje, starałem się, żeby był trochę używany, ale generalnie czysty. Kolor może trochę za jasny, ale to też kwestia światła. Mi się podobał, więc wrzuciłem.

Napisano (edytowane)

Ładny, dobra robota :) miałem je okazje widzieć wielokrotnie w czasie O.I.F 2004-2005

40730.jpg

78501.jpg

Edytowane przez Adamsky
  • Like 1
Napisano
3 godziny temu, Adamsky napisał:

Ładny, dobra robota :) miałem je okazje widzieć wielokrotnie w czasie O.I.F 2004-2005

40730.jpg

78501.jpg

łaaał 😊 bardzo dziękuje za fotki. Mogę powiedzieć, że Operacja Iracka Wolność to mój konik. Pamiętam, że jako nastolatek oglądałem postępy wojsk koalicji w CNN, a później akcje stabilizacyjne. Następnego AH-64 chcę właśnie zrobić w takim bardziej stalowo-szarym kolorku.  Mogę tylko pozazdrościć, że udało się posmakować irackiego piasku, oczywiście z dystansem, bo wiadomo, że to była brutalna wojna, na której obie strony ponosiły straty, ale coś jest w tych Apaczach w pustynnej scenerii  

Napisano

Ogólnie fajny, ale pewien niedosyt w kwestii braku zróżnicowania powłoki jednak pozostaje. Zwłaszcza, że ten Gunship Green z czasem ciemnieje i dochodzi nawet do antracytu.

Napisano
5 godzin temu, Headhunter88 napisał:

Wszyscy panowie macie rację, ale celowo nie chciałem iść w realne kolory tylko zrobić sobie takiego oliwkowego czyściocha z pudła :)

image.png.62205d8af77977bfd5b9282e7966ce42.png 

To oczywiście zmienia postać rzeczy... :szampan1:Gratuluje.