wojtek78555 Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca (edytowane) Antena zamontowana. Uprzedzając wątpliwości co do anteny pytałem się chłopaków z 14 DAS i dostałem potwierdzenie że mogę takiej użyć. Liny holownicze przymierzone i gotowe do malowania. Edytowane 20 Marca przez wojtek78555 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca Dodatki do Goździka cz.4 - Ostatni element układanki już przyszedł Lufa 2A31 cal. 122mm od MicroWorld Tylko hamulec wylotowy będzie trzeba trochę przejechać papierem ściernym i można zacząć myśleć o malowaniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca 20 godzin temu, wojtek78555 napisał: Dodatki do Goździka cz.4 - Ostatni element układanki już przyszedł Lufa 2A31 cal. 122mm od MicroWorld Tylko hamulec wylotowy będzie trzeba trochę przejechać papierem ściernym i można zacząć myśleć o malowaniu Gdzie zanabyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 1 godzinę temu, Paweł Czarnocki napisał: Gdzie zanabyłeś ? Podsyłam linka : https://microworldtg.wixsite.com/0001 Czeka się 3-4 tyg. i nie sugeruj się ceną wysyłki na Europę bo facet wysyła z Polski więc będzie taniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca Lufa założona Tak się prezentuje w całej okazałości. Czas na malowanie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Zrobiłem preshading i pomalowałem Hataka HTK-C260 Greyish Green Edytowane 3 Kwietnia przez wojtek78555 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia Bardzo dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Kwietnia Share Napisano 4 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Koła pomalowane Miałem problem z jedną farbą a mianowicie z Greyish Sand od Hataki który kompletnie nie przypomniał koloru kamuflażu ze zdjęć. Postanowiłem że wymieszam ją z Buffem i wyszło coś takiego. 1:1 Hataka i Buff . Wydaje mi się że wyszedł za jasny. Spróbuje dać trochę Hataki i dojdę do odpowiedniego koloru. EDIT: Rozcieńczyłem Hatakę dosyć mocno i nałożyłem cienką warstwę. Teraz wygląda to o wiele lepiej. Po lewej poprawiona. Edytowane 10 Kwietnia przez wojtek78555 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia Przyszedł czas na kamuflaż Na pierwszy ogień idzie Hataka C125 NATO Black 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Maskowanie jak bikini, prawie wszystko na wierzchu, ale najważniejsze zakryte. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Kamuflaż zrobiony Drugi kolor to C261 Greyish Sand Hataka. Zostaje jeszcze pomalować niektóre detale i lecimy dalej z tematem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Łaciata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia Mała aktualizacja Wydech i hamulec wylotowy w lufie pomalowany. Czas powoli na kalkomanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Kalkomania położona to odrazu zacząłem bawić się z filtrami i washem. Filtry jakie zastosowałem to Blue Green i Tan for 3 camo. Wash dla pojazdów Natowskich. Lina holownicza w końcu zamontowana. Edytowane 26 Kwietnia przez wojtek78555 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia To ja mam pytanie o washa i filtry. Jaka kolejność i na jakie powierzchnie? Rozumiem, ze filtr na farbę bez żadnego podkładu. Później bezbarwny połysk i wash? Twój pojazd jest już lekko matowy/satynowy. Inna kolejność, czy jeszcze coś dołożyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 15 godzin temu, makinen napisał: To ja mam pytanie o washa i filtry. Jaka kolejność i na jakie powierzchnie? Rozumiem, ze filtr na farbę bez żadnego podkładu. Później bezbarwny połysk i wash? Twój pojazd jest już lekko matowy/satynowy. Inna kolejność, czy jeszcze coś dołożyłeś? Przed użyciem filtru najlepiej położyć bezbarwny satynowy lub nawet matowy ale satyna będzie lepsza bo będziesz miał większą kontrolę nad filtrem mimo wszystko. Cały filtr ścierałem dodatkowo patyczkiem higienicznym w miejscach w których było go za dużo. Potem satynowy i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Brudzimy koła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja No dobra koła zrobione Teraz czas na brudzenie wanny Goździka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja Brudzenie wanny zrobione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja Gąsienice Friula złożone i spasowane. Teraz czekają na kąpiel w Metal Burnishing Fluid 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Wrzucę chociaż jedno zdjęcie z nocnej pracy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Fajnie to zaczyna wyglądać. Splatter effects, czy pigmenty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja 2 godziny temu, halset napisał: Fajnie to zaczyna wyglądać. Splatter effects, czy pigmenty? Pigmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi