Bercik Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 (edytowane) Długo budowany model wreszcie doczekał się pełnego filmu i galerii Na początek obraz dynamiczny: A teraz obraz statyczny Edytowane 23 Lutego 2024 przez Bercik 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 Bardzo fajny, podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 Ładny, subtelny, jak to w Twoim wykonaniu Roberto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 No ładne cacko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 23 Lutego 2024 Share Napisano 23 Lutego 2024 Bardzo schludny i ładnie zrobiony, gratuluję. Przy okazji szacun dla Arma Hobby za fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Lutego 2024 Share Napisano 24 Lutego 2024 Ładny model niezgrabnej wersji tego samolotu. Swoisty sentyment z dzieciństwa, kiedy miałem jakiś no-name zestaw pomalowany smugowo pierwszymi zdobytymi humbrolami. Pasy inwazyjne działały na wyobraźnię. Może by się tak zainteresować PK-N z tą poważniejszą osłoną kabiny...? Podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Marca 2024 Share Napisano 2 Marca 2024 Piękny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Marca 2024 Share Napisano 2 Marca 2024 Ładny, nawet bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 3 Marca 2024 Share Napisano 3 Marca 2024 Świetny, i jeszcze filmik jak to się robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Marca 2024 Share Napisano 3 Marca 2024 Śliczny ten konik wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 3 Marca 2024 Autor Share Napisano 3 Marca 2024 Cześć Panowie! Dziękuję za pozytywny odbiór, mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje mi planów i model będzie można zobaczyć w Bytomiu. W dniu 24.02.2024 o 16:07, Mikolaj75 napisał: Ładny model niezgrabnej wersji tego samolotu. Swoisty sentyment z dzieciństwa, kiedy miałem jakiś no-name zestaw pomalowany smugowo pierwszymi zdobytymi humbrolami. Pasy inwazyjne działały na wyobraźnię. Może by się tak zainteresować PK-N z tą poważniejszą osłoną kabiny...? Podoba Ja planuję jeszcze dwa "garbate" kucyki z Army, jeden w OD/NG, drugi niemiecki Zobaczyć model w Twoim wykonaniu oczywiście bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi