Bercik Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Długo budowany model wreszcie doczekał się pełnego filmu i galerii Na początek obraz dynamiczny: A teraz obraz statyczny Edytowane 23 Lutego przez Bercik 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo fajny, podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Ładny, subtelny, jak to w Twoim wykonaniu Roberto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego No ładne cacko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo schludny i ładnie zrobiony, gratuluję. Przy okazji szacun dla Arma Hobby za fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Ładny model niezgrabnej wersji tego samolotu. Swoisty sentyment z dzieciństwa, kiedy miałem jakiś no-name zestaw pomalowany smugowo pierwszymi zdobytymi humbrolami. Pasy inwazyjne działały na wyobraźnię. Może by się tak zainteresować PK-N z tą poważniejszą osłoną kabiny...? Podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Piękny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Ładny, nawet bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Świetny, i jeszcze filmik jak to się robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Śliczny ten konik wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Cześć Panowie! Dziękuję za pozytywny odbiór, mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje mi planów i model będzie można zobaczyć w Bytomiu. W dniu 24.02.2024 o 16:07, Mikolaj75 napisał: Ładny model niezgrabnej wersji tego samolotu. Swoisty sentyment z dzieciństwa, kiedy miałem jakiś no-name zestaw pomalowany smugowo pierwszymi zdobytymi humbrolami. Pasy inwazyjne działały na wyobraźnię. Może by się tak zainteresować PK-N z tą poważniejszą osłoną kabiny...? Podoba Ja planuję jeszcze dwa "garbate" kucyki z Army, jeden w OD/NG, drugi niemiecki Zobaczyć model w Twoim wykonaniu oczywiście bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi