Sudus Napisano 6 Marca 2024 Share Napisano 6 Marca 2024 Witam. Przedstawiam ostatnio ukończony model. Nic wielkiego ale oko cieszy Zakupiłem go pod koniec zeszłego roku i wyparł z kolejki inne rozpoczęte prace W zestawie są kalkomanie ale postanowiłem je wykorzystać jako szablony i wszystkie wzory są malowane kolorami wg instrukcji. Z dodatków dołożyłem jedynie żywiczny fotel pilota. No i stoi na półce w doborowym towarzystwie JASDF T-2 - Fujimi i Kawasaki T-4 - Hasegawa Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Piotr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 6 Marca 2024 Share Napisano 6 Marca 2024 Japończyki wyraźnie lubują się w niestandardowych malowaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Fajna, kolorowa ekipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Cała trójka wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Gratuluję ciekawej kolekcji. Na widok tej trójki modeli przypomniały mi się godziny spędzone w grze AeroWings na poczciwego Dreamcasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Marca 2024 Share Napisano 31 Marca 2024 To są wrażenia estetyczne! Trzy samoloty w malowaniach zespołu akrobacyjnego Blue Impuls. U mnie czeka na montaż Sabre w tym malowaniu i z tego konkretnego zestawu :). Podoba mi się :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi