Sudus Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Witam. Przedstawiam ostatnio ukończony model. Nic wielkiego ale oko cieszy Zakupiłem go pod koniec zeszłego roku i wyparł z kolejki inne rozpoczęte prace W zestawie są kalkomanie ale postanowiłem je wykorzystać jako szablony i wszystkie wzory są malowane kolorami wg instrukcji. Z dodatków dołożyłem jedynie żywiczny fotel pilota. No i stoi na półce w doborowym towarzystwie JASDF T-2 - Fujimi i Kawasaki T-4 - Hasegawa Zapraszam do oglądania Pozdrawiam Piotr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Japończyki wyraźnie lubują się w niestandardowych malowaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Fajna, kolorowa ekipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Cała trójka wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Gratuluję ciekawej kolekcji. Na widok tej trójki modeli przypomniały mi się godziny spędzone w grze AeroWings na poczciwego Dreamcasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca To są wrażenia estetyczne! Trzy samoloty w malowaniach zespołu akrobacyjnego Blue Impuls. U mnie czeka na montaż Sabre w tym malowaniu i z tego konkretnego zestawu :). Podoba mi się :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi