Sudus Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Witam. Przedstawiam ostatnio uko艅czony model. Nic wielkiego ale oko cieszy聽 Zakupi艂em go pod koniec zesz艂ego roku i wypar艂 z kolejki inne rozpocz臋te prace W zestawie s膮 kalkomanie ale postanowi艂em je wykorzysta膰 jako szablony i wszystkie wzory s膮 malowane kolorami wg instrukcji. Z dodatk贸w do艂o偶y艂em jedynie 偶ywiczny fotel pilota. No i stoi na p贸艂ce w doborowym towarzystwie 聽 JASDF T-2 - Fujimi i Kawasaki T-4 - Hasegawa Zapraszam do ogl膮dania Pozdrawiam Piotr 聽 聽 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmut Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Japo艅czyki wyra藕nie lubuj膮 si臋 w niestandardowych malowaniach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Fajna, kolorowa ekipa聽. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Ca艂a tr贸jka wygl膮da bardzo 艂adnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floki Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Gratuluj臋 ciekawej kolekcji. Na widok tej tr贸jki modeli przypomnia艂y mi si臋 godziny sp臋dzone w grze AeroWings na poczciwego Dreamcasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 To s膮 wra偶enia estetyczne! Trzy samoloty w 聽malowaniach zespo艂u akrobacyjnego Blue Impuls. U mnie czeka na monta偶 Sabre w tym malowaniu i z tego konkretnego zestawu :). Podoba mi si臋 :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts