Kowalec222 Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Witam, MiG 29SMT w skali 1:32 wykonany z zestawu firmy Trumpeter wzbogaconego o koła żywiczne Reskit i kalki 3D Quinta Studio. Pozdrawiam 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Robota całkiem OK. Trochę krateczka się uwydatnia, ale przeżyję . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca 1:32, toż to gigant! Wygląda zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca A ja mam nieco inną uwagę - istota wyglądu SMT objawia się przy zdjęciach z boku i przede wszystkim z żabiej perspektywy. A tego zabrakło - warto uzupełnić 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca Dzięki za opinie, 44 minuty temu, barszczo napisał: krateczka Jaka krateczka bo nie kumam? 35 minut temu, kelly9mm napisał: toż to gigant No sporawy jest i nie mam za bardzo jak zrobić zdjęć, o których wspomniał Mikołaj 32 minuty temu, Mikolaj75 napisał: zdjęciach z boku i przede wszystkim z żabiej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Piękny model - gratulacje. Kalki 3D w kokpicie pewnie - szkoda, że nie ma zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca Dzięki, tak Quinta w kokpicie, jedną fotkę znalazłem, ale zegarów jakoś nie fotografowałem może uzupełnię kiedyś, a i jeszcze dysze znalazłem z etapu "produkcji". Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Świketna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi