Mozdi Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Witam wszystkich. Przedstawiam wam mój kolejny projekt jakim, czyli RENAULT MAGNUM E-TECH w barwach już nie istniejącej firmy NOX-POL. Modyfikację jakie zrobiłem w tym modelu: Zgrzewy w tylnej części ramy, dodatkowy zbiornik paliwa (okablowanie zbiornika już zostało zrobione), szabla siodła, uchwyty na łańcuchy (łańcuchy zostały usunięte, gdyż nie były realistyczne), fotele, przednie nadkola oraz podłoga kabiny zrobiona od podstaw. Dodałem lusterko szerokokątne, pełne okablowanie ramy oraz silnika. Halogeny, przednie felgi, piasta z zaciskiem i tarczą hamulcową - wydruk 3D. Model malowany farbami Tamiya, Modellers Word, farby dla plastyków. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Cześć! Wyjątkowo dobry model ciężarówki! Moje ulubione zdjęcie to to z góry z tyłu - łatwo pomylić ze zdjęciem prawdziwego wozu! Pozdrawiam i życzę powodzenia w następnych projektach Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia A masz zdjęcie tego modelu? Świetny jest! Wygląda jak prawdziwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia A jakbyś chciał mu dokleić tablice rejestracyjne, to tu masz świetny generator: https://marcinos2079.github.io/polskie-tablice/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozdi Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Tablice już są założone. Zdjęcie z fb (nie pamiętam autora) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Podoba się! Jedna uwaga - razi mnie brak uszczelek w reflektorach przez co sztucznie wyglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja W dniu 2.04.2024 o 22:56, Mozdi napisał: RENAULT MAGNUM E-TECH w barwach już nie istniejącej firmy NOX-POL Aż mi dech zaparło. Model jak prawdziwy, te łańcuchy warto byłoby odtworzyć, bo to zawsze pole do popisu z syfieniem. Pozdrawiam - Sądeczanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi