stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 "Rozsmarowywałem" go na sucho na modelu a potem to zalewałem terpentyną (uwaga rozpuszcza plastik, więc musi być sidoluks) i nadmiar ścieram gąbeczką jak nie chcę by było zbyt błotnisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Już wszystkie duperele przyklejone, jeszcze będzie ich brudzenie a potem już galeria : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Wygląda coraz lepiej... Mało powiedziane, wygląda już prawie świetnie, pobaw się może jeszcze tymi odpryskami dodając jaśniejszy odcień baz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Dzięki za dobre słowa, ale to już w następnym modelu. Zapraszam do galerii: viewtopic.php?t=10568 THE END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Ale cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Świetny warsztat i dobra robota. Jest na rynku jakas alternatywa Skifa? UM to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Jest na rynku jakas alternatywa Skifa? UM to to samo? UM i Skif to ten sam model. Trumpeter wypuścił już Goździka więc wcale się nie zdziwię jak za rok - półtora pokaże się MTLB. Tym bardziej, że to podwozie jest bazą do wielu wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi