peter Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 PS. kiedyś mieszkałem w Świdniku, (urodziłem się tam) gdzie ? kiedy ? jak Adampol to jesteś moim ziomem P.S. F F F K S Avia Świdnik TAK JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
stroju Napisano 5 Listopada 2008 Autor Napisano 5 Listopada 2008 (edytowane) W 1988, mieszkałem na Racławickiej, wyprowadziliśmy się chyba gdzieś w 1992-93, ale już nic nie pamiętam, tylko transporty wycofujących się rosyjskich wojsk które oglądałem z mamą na stacji... PS gdzie jest ten Adampol? Edytowane 5 Listopada 2008 przez Gość Cytuj
peter Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 gdzie jest ten Adampol tam gdzie powietrze świeższe, trawa zieleńsza a cwaniaki cwańsze, a dokładniej na przeciwko kina, tam gdzie jest II liceum ogólnokształcące i tam gdzie jest lotnisko jaśniej sie nie da Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 Domalowałem literę 'ly' : Ale fajna "elka". Ciekawie wyszło. A słuchaj, zrób jeszcze taki pałąk z podświetlonym "L" jak na samochodach. Cytuj
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Napisano 6 Listopada 2008 No i zrobiłem washa, jest lepiej...: Na drugim zdjęciu jest ta gąbeczka którą zawsze ścieram washe. Oczywiście na żywo wszystko jest ciemniejsze bo lampa błyskowa niweczy część cieniowania..... Cytuj
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 no z tym "łoszem" o wiele lepiej fajnie wygląda, jaki to kolor ? Czarny ? Cytuj
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Napisano 6 Listopada 2008 no z tym "łoszem" o wiele lepiej fajnie wygląda, jaki to kolor ? Czarny ? Vandyke Brown od Talensa Widać tu u góry zdjęcia: Cytuj
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Napisano 6 Listopada 2008 Troszkę odprysków, bo zdjęciach widziałem że te "elki" nie były za nowe: Dowód że użyłem wszystkich blaszek : I na koniec małe porównanie : Cytuj
93mati Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 No no ładnie się razem prezentują Jeszcze zbuduj od podstaw Rosomaka, bo z Twoimi umiejętnościami Byś dał radę. Cytuj
peter Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 Jeszcze zbuduj od podstaw Rosomaka, bo z Twoimi umiejętnościami Byś dał radę. właśnie, zrób Rosomaka, ale nie żadnego WEM tylko z hitfistem 30 Cytuj
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 bardzo fajnie z tymi zadrapaniami Cytuj
Ostach Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 Cyknij lepszą fotkę na światła. Model fajnie wygląda teraz. Walniesz jakieś błotko? Cytuj
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Dołączam się do pytania... Model jest świetny!!! Cytuj
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Dołączam się do pytania... Model jest świetny!!! Mieszanka 50%: czarny Vallejo + 053 Vallejo Air-darkseagreen (darkseagreen jest prawie identyczny jak panzergrau, malowałem nim FLAKa 88, nie wiem skąd się wziął zielony w nazwie ) Cytuj
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Napisano 7 Listopada 2008 Teraz przyszła pora na pigmenty: Wygląda coraz lepiej... Cytuj
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Wygląda coraz lepiej... Prawda, prawda i brnij dalej Pigmenty dalej zabezpieczałeś terpentyną ?? Cytuj
Boozy Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Jakie pigmenty mieszałeś (napisz dokładnie)? Cytuj
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Napisano 7 Listopada 2008 MIG Dark Mud + Piaskowy Patinator. Mieszane na na modelu i utrwalanie terpentyną ze ścieraniem z wystających elementów. Cytuj
wiec4-13 Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Modelik wyczesany, mam nadzieje że mój też będzie taki Cytuj
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 A w jakich proporcjach mieszałeś pigment z terpentyną ?? Sorry, że tak pytam ale muszę tego spróbować przy następnym modelu, a Twoje dzieło posłuży za wzór. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi