Tomek Mroczkowski Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Aha nie jasno był napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 O proszę, kilka dni mnie nie było, a tu takie cacko wychodzi. Świetne wnętrze! Faktycznie szkoda, że pozasłaniane. Jak dotąd prima sort! pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Z przodu pojazdu mało widać, że dałeś czerń jako podkład. Z tyłu i po bokach lepiej to się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Dziś pomalowałem rdzawe łatki ale nie wyszło najlepiej (są takie "balasowate"), niestety nie miałem zdjęć górnej płyty i improwizowałem, ale później wespnę się na wyżyny moich zdolności weatheringu i za prawdę powiadam wam że jakoś zamaskuje te niedoskonałości : cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 No, wszystkie łatki są, stan surowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 pędzel czy aero czy co? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 pędzel czy aero czy co? żeby tak sie dało pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Ciekawie to wygląda. Czekam na dalsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Rażą raz ostrzejsze raz bardziej rozmyte przejścia kolorów... daj może jakieś zbliżenie na te plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Malowałeś z "ręki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Malowałem przy pomocy masy maskującej, ale w niektórych miejscach niedokładnie zamaskowałem i musiałem poprawiać z ręki zielonym, no i na zdjęciach wygląda to znaczne gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Malowałem przy pomocy masy maskującej, ale w niektórych miejscach niedokładnie zamaskowałem i musiałem poprawiać z ręki zielonym, no i na zdjęciach wygląda to znaczne gorzej. Eeee nie marudź, dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Po Sidoluksie i zdemaskowaniu : Cóż po filtrach i washu będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 No nie podobają mi się te przejścia :( Widać to zwłaszcza na drugiej fotce nad włazami - brąz z jednej strony jest ostry, z drugiej szeroko rozmyty. Jakiej masy używałeś? Cóż po filtrach i washu będzie lepiej... Trzymam kciuki! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 A myślisz Ostach że mi się podobają... Poprzyklejałem na włazach uszczelki i klameczki z blaszek: O niedoskonałościach malowania już nie musicie pisać bo ze wszystkich zdaje sobie sprawę, a nawet śnią mi się po nocach..., ale po doświadczeniach z Twardym wiem że to da się sprytnie zamaskować, więc jestem pełen nadziei. No to dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Aparat spikselizował przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Aparat spikselizował przejścia Wydaje mi się że jak spikselizował to tylko krawędzie, ale nie środek plamki (np. ta brązowa za włazami. Stroju coś jest ze zdjęciami czy jest niedomalowane i zielony prześwituje? Czy w ogóle tak ma być bo się nie orientuje? Modelik się fajnie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Aparat spikselizował przejścia raczej stroju zrobił tak te przejścia już dajmy spokój malowaniu O niedoskonałościach malowania już nie musicie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Domalowałem literę 'ly' : To tylko na zdjęciach wygląda tak nierówno..., już nie mam siły z tym gównianym aparatem .... , cóż,... może niedługo dostanę własny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Włazy odciągają uwagę od plam - i dobrze, fajnie wyszły. Śledzę uważnie.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 na jakiej stroju wystawie planujesz wystawić duecik Twardy i Lka bo musze na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 na jakiej stroju wystawie planujesz wystawić duecik Twardy i Lka bo musze na żywo zobaczyć W tą Niedzielę w Warszawie na konkursie LOKu będzie Twardy, ale się chyba nie wybierasz... A na innych to nie wiem, jak się nie ma samochodu to wszędzie indziej jest daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 ale się chyba nie wybierasz... jeśli dasz mi zwolnienie do szkoły lub wynajdziesz teleport to sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 ale się chyba nie wybierasz... jeśli dasz mi zwolnienie do szkoły lub wynajdziesz teleport to sie wybiore Z teleportem mam pewne problemy, jeszcze nie działa do końca poprawnie... PS. kiedyś mieszkałem w Świdniku, (urodziłem się tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 jeśli dasz mi zwolnienie do szkoły lub wynajdziesz teleport to sie wybiore Very HappyPo co zwolnienie? Macie w poniedziałek zajęcia? o.O Ja postaram się wpaść co by zobaczyć tego Twardego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi