Thalgonis Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia CDN 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Cześć! Bardzo mi się podoba to malowanie. Ta falista linia na krawędzi natarcie robi super robotę przy rozmywaniu kształtów maszyny. Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia O , SUPER TO WYGLĄDA, aż zastanawiam się czy nie przemalować swojego. Tak z ciekawości , te rożowe plami to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia Godzinę temu, Marek K napisał: O , SUPER TO WYGLĄDA, aż zastanawiam się czy nie przemalować swojego. Tak z ciekawości , te rożowe plami to co ? ??? Jakie „różowe plamy”? Możesz jakoś pokazać, bo może coś przegapiłem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Też się zdziwiłem... Ale koledze chyba chodzi o ten obszar przed wlotami do siników. Tam chyba jakieś czerwone oznaczenia eksploatacyjne są... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 4 godziny temu, pmroczko napisał: Też się zdziwiłem... Ale koledze chyba chodzi o ten obszar przed wlotami do siników. Tam chyba jakieś czerwone oznaczenia eksploatacyjne są... Tak, przy wlotach jak i na bokach silników są kalki z oznaczeniami eksploatacyjnymi... To nie są fotki galeryjne, pewne rzeczy mogą ulec „zmianie wizualnej” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Fajnie wygląda, żółte dodatki dodały mu smaku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi