rod190 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Dzień dobry, miało nie być galerii ale kolega Skarczu mnie zmobilizował. Model zrobiony z pudełka bez dodatków. Malowanie Base Aèrienne 188 „Colonel Massart”, Djibouti 2014 rok. P.S. Model miał być lekki, przyjemny i szybki do wykonania jednak okazał się dla mnie małym koszmarem. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Wygląda bardzo ładnie i ciekawie, jednak przydałoby się jednolite tło, bo obecne nie do końca pozwala "odebrać" właściwie model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Ładny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Dla mnie super A te delikatne wypłowienia i brudzenia na górze - no w punkt! Niby czysty ale z życiem Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia nie moj samolot, ale model bardzo ladny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia No i fajna galeria. Model mi się podoba . Zbliżenia wyszły bardzo fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Fajne malowanie, podoba się bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Modelik bardzo dobry, malowanie świetne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Bardzo dobrze, że zrobiłeś galerię bo wygląda bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rod190 Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Miło mi że model się podoba i bardzo dziękuję za pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi