Erni Napisano 30 Kwietnia 2024 Napisano 30 Kwietnia 2024 Tchnięty weną, jaka złapałem na Moson, postanowiłem zrobić dioramę z budyneczkiem, który zakupiłem na tej wyprawie. Scenka przedstawia późna jesień gdzieś we Francji, wszystko w skali 1/35. Model Halfa to dragon , obładowany tobołkami Legenda, budynek to dzieło Model Victoria , figurki jak i zielenina to produkty wielu producentów. Generalnie jestem dość zadowolony z tej pracy , mam nadzieje, że i Wam przypadnie do gustu. 14 Cytuj
halset Napisano 3 Maja 2024 Napisano 3 Maja 2024 Bardzo fajna scenka. Jedno co mnie zawsze irytuje to trawa wystająca poza podstawkę. Ja zawsze po skończonej robocie biorę nożyczki i strzygę dioramę 1 1 Cytuj
Erni Napisano 3 Maja 2024 Autor Napisano 3 Maja 2024 Teraz, halset napisał: Bardzo fajna scenka. Jedno co mnie zawsze irytuje to trawa wystająca poza podstawkę. Ja zawsze po skończonej robocie biorę nożyczki i strzygę dioramę Dzięki za opinię ale mnie to nie spędza snu z powiek. Bardziej drażnią mnie fajne modele prezentowane na obskurnie wykonanej podstawce,zrobionej na szybko byle jak , bo to tylko podstawka. 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 7 Maja 2024 Napisano 7 Maja 2024 Bardzo sympatyczna diorama, dobrze dobrane elementy kompozycji i perfekcyjne wykonanie. Marka ERNI znów się sprawdza. 1 Cytuj
bazylms Napisano 4 Czerwca 2024 Napisano 4 Czerwca 2024 Ładne wykonanie. Może jedynie troszkę kurzu brakuje na half tracku, takiego różnicujacego powierzchnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi