R_Mazzi Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Model łatwo i bezproblemowo składalny, prawie jak lego. Na tyle duży, że postanowiłem zutylizować stary zestaw czołgistów z CMK który, co jak co, ale w 1/72 to raczej nie jest. No chyba, że mamy załogę rodem z NBA. Anteny Aber albo Armo nie pamiętam. Czołguś czy raczej czołgisko malowane jak zwykle pędzlem, farbki LifeColor plus brudzenie AK/AMMO. Kamo wzorowane nieco na tym z kroniki filmowej, powinno mieć jednak zdecydowanie grubsze ciapy. Nie pykło, mea culpa. Dopiero po przyklejeniu tych ponadprogramowych ogniw zorientowałem się jak głupi to pomysł, by sugerować, że załoga coś koło zawieszenia działa. Cóż, w WOT gąsienice naprawiało się w kilka sekund. Jak teraz patrzę to facjaty Hansów też trochę przekolorowane wyszły, przynajmniej na zbliżeniach. Zombie team. Wyszedł tak, po samych kolorkach bazowych miałem ochotę wywalić za go okno. Teraz myślę, że od biedy może robić za półkownika. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja (edytowane) Mi tam się podoba. Edytowane 11 Maja przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja O, Zbyszkowi też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Całkiem fajny modelik, jak dla mnie tylko figurki nie w skali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja 11 godzin temu, barszczo napisał: tylko figurki nie w skali . Nie da się ukryć, przeleżały w szufladzie ponad 15 lat. Myślałem, żeby je upchnąć przy okazji elefanta, ale mycha większa. A żal mi było je po prostu wywalić. Podobna buba była z ruskimi, jednego udało się obsadzić w roli Gustlika przy T-34 reszta nie do użycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja (edytowane) 13 godzin temu, barszczo napisał: tylko figurki nie w skali . Może to Mauschen ;) Edytowane 12 Maja przez WPR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Nie marudź, dobrze jest, model cieszy oko a malowanie pędzlem mistrzowskie. Co będzie następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja 35 minut temu, Andrzej_LK napisał: Nie marudź, dobrze jest, model cieszy oko a malowanie pędzlem mistrzowskie. Co będzie następne? Coś z tej ekipy. Pewnie samochodzik. Mam ochotę na coś w jednym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Zaraz tam jednobarwny. Takiego zrób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja A ten Austin z lewej to jaka firma bo Master Box to chyba nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja Austin jest z Northstar'a. Niby shortrun ale bardzo przyjemny w montażu. KFS ma recenzje u siebie na stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja No tak. Zapomniałem o tym modelu a miałem go przez jakiś czas na liście do zakupienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi