Thunder909 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) Witam ! Moja "Wizja" P-11c. Model w 1:32 z kilkoma przerobkami. Moze nie calkiem perfekcyjny ale dzieki IBG nareszcie mam go w 1:32. Malowany Farbami Hataki ,Wrzesien 1939. Edytowane 2 Czerwca przez Thunder909 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Świetna robota! Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Też się podoba. Trochę stracił sylwetkę przez wyotwieranie, ale całość super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Gratuluję modelu. Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder909 Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 12 godzin temu, barszczo napisał: Też się podoba. Trochę stracił sylwetkę przez wyotwieranie, ale całość super . Zrobilem jeszcze jeden. Taki w calosci. Tez uwazam ze traci sylwetke,ale ten wspanialy zestaw IGB mozna i 10 razy robic. Az sie prosil by go tak otworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Super robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca P 11 zacna, pęknie pootwierana Ps. Niech Kolega zmieni w tytule i pierwszym poście nazwę firmy z (IGB Modells) na właściwą IBG [INTERNATIONAL BUSINESS GROUP] Models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder909 Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Slawek_26869 napisał: P 11 zacna, pęknie pootwierana Ps. Niech Kolega zmieni w tytule i pierwszym poście nazwę firmy z (IGB Modells) na właściwą IBG [INTERNATIONAL BUSINESS GROUP] Models Dziekuje za uwage. Nie zauwazylem pomylki. Juz poprawilem. Edytowane 2 Czerwca przez Thunder909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca 2 minuty temu, Thunder909 napisał: Dziekuje za uwage. Nie zauwazylem pomylki. Tylko zebym wiedzial gdzie sie to zmienia. W poście Masz w prawym grnym rogu "..." po kliknięciu LPM pojawi Ci się opcja "Edytuj", co do tytułu nie mam pewności, ale możliwe że podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi