93mati Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Straszne... Barthass ze swoim Magachem idzie jak burza a ja utknąłem przy zawieszeniu w Bassotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Straszne... Barthass ze swoim Magachem idzie jak burza a ja utknąłem przy zawieszeniu w Bassotto Hah, jeśli zrobienie jednego karabinu, i przyklejenie 10 drucików przez 2 dni to zasuwanie jak burza Anyway , czemuż to utknąłeś przy swoim Basotto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Bo mi się zachciało robić resory z blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Bo mi się zachciało robić resory z blaszek Toż to czysty masochizm Batalii z Magachem ciąg dalszy Czołg jest już uzbrojony i niebezpieczny - dodałem karabin M2 Cal.50 na przód wieży (karabin jest hybrydą zestawowego Cal.50 i Cal.50 z zestawu Legend LF1128 , z którego wziąłem korpus i mocowanie do wieży). Dodałem też drugiego FN-Maga. Popracowałem trochę nad koszem , i nad bocznymi fartuchami (zrobiłem na razie zestaw na 1 bok). Kółka i lufa oczywiście nie przyklejone, stąd takie krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Pięknie! A tak btw. widziałem u Erniego w sklepie pięknych żywicznych figurantów do Magacha Tzn. nawet jeden zestaw nabyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 A cóż to za firma produkuje takich pięknych figurantów? Na razie nie planowałem do Magacha żadnych figurasów, chociaż jeden właz cały czas otwarty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Info posłałem Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Zabawy z tylnym koszem ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Super ten żywiczno-plastikiowo-metalowy i Bóg wie co model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Zrobiłem już właściwie wszystko co było do zrobienia z zestawu do konwersji i zestawu bazowego , w tej chwili czekam na zestaw z filtrami powietrza, prawidłowymi kołami napędowymi, zwolnicami itp. , czekam tez na liny holownicze z Karayi . Tak więc zanosi się na dosyć długa przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 O co chodzi z tymi kołami napędowymi?Zestawowe są nie prawidłowe? Jakieś specjalne do magaha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 Jakieś specjalne do magaha? No właśnie nie Magach ma takie same koła jak M-60 , tylko zmienione wieńce zębate, dostosowane do nowych gąsienic, natomiast Academy daje do zestawu koła od... Merkavy I to jeszcze błędne, bo bez otworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Coś dla Aviego i barthassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 hmm a może tak połączycie Mutta z tym Magahem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Coś dla Aviego i barthassa Dzięki za ta fotę, miałem ją kiedyś, ale ostatnio jej szukałem, i nie mogłem znaleźć hmm a może tak połączycie Mutta z tym Magahem Jeżeli Avi "trochę" zmodyfikuje swoją Shmirę, to możemy coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Przecież to coś pod gąsienicą Magacha to nie Mutt (Shmira), tylko Storm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Przecież to coś pod gąsienicą Magacha to nie Mutt (Shmira), tylko Storm. na samochodach sie zbytnio nie znam więc pomysł odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Przecież to coś pod gąsienicą Magacha to nie Mutt (Shmira), tylko Storm. Ano rzeczywiście, zasugerowałem się wypowiedzią Petera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Avi szukał dowodów na to jak się uczył jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Avi szukał dowodów na to jak się uczył jeździć No po kosher vodka jechałem do sklepu i tak jakoś wyszło..... Sorry za rozmywanie tematu Barthass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 Sorry za rozmywanie tematu Barthass No AVI nie przesadzaj, trzeba sobie czasem pogadać i rozluźnić się, a, że towarzystwo zacne jest tak więc w moim temacie jest to jak najbardziej wskazane Dotarły części do Magacha, więc trochę porobiłem, jednak Legend mnie dosyć mocno wkur.... , znaczy wkurzyło W zestawie 1056 dają prawidłowe koła napędowe do Magacha, każde koło składa się z dwóch połówek, czyli w zestawie powinny być 4 połówki, no ale niestety w moim zestawie były tylko 2 połówki, czyli jak widać nawet prosta matematyka sprawia im trudności ;) Więc będę musiał zamówić nowy zestaw... Fotki z postępów(widać, że Magach odczekał swoje, i zakurzył się trochę ) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Niestety jestem zmuszony zakończyć relację w tym momencie. Powodem jest to, że konwersja Legend jest na tyle skopana, ze tak na prawdę nie jestem w stanie poprawić wszystkich błędów. A naprawianie tego co skopał Legend wiąże się ze zbyt dużą stratą nerwów czasu i pieniędzy - nieproporcjonalną do możliwego otrzymanego efektu Tak, że Magach idzie do pudełka, i będzie tam czekał na lepsze czasy... Dzięki wszystkim za kibicowanie i dobre rady:) (może następny projekt uda mi się doprowadzić do końca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 To może dokończ, ale zrób M-60 w malowaniu arabskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Barthass, na taki problem najlepsze rozwiązanie to kupić bardzo dobry model i zbudować go prosto z pudełka - np. taki Abrams AIM albo SEP od Dragona. POZDRO, a tak wracając do tematu. Może łatwiej było zbudować Magacha 6B używając konwersji L.P.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi