smialus Napisano 4 Czerwca 2024 Napisano 4 Czerwca 2024 (edytowane) Model zrobiony jakiś czas temu. Poleciał do nowego właściciela, w weekend postanowiłem na chwilę pożyczyć i zrobić galerię. Kilka rzeczy z tego co widzę zaginęło. Sam model od Hase składał się bezproblemowo. Z tego co pamiętam to wsadzony jest kokpit od Airesa, wszelkie anteny, czujniki jak zawsze robię we własnym zakresie z metalu. Model malowany głównie Gunze oraz MRP. Edytowane 4 Czerwca 2024 przez smialus 22 Cytuj
barszczo Napisano 4 Czerwca 2024 Napisano 4 Czerwca 2024 Bardzo się podoba, mimo wiekowości zestawu nadal warto go zbudować . Cytuj
MAREK74 Napisano 13 Czerwca 2024 Napisano 13 Czerwca 2024 Po raz kolejny wchodzę do tej galerii. Super to wygląda, a malowanie, zwłaszcza góry, nie wiem jak to powiedzieć - w punkt. Cytuj
Endrju Napisano 13 Czerwca 2024 Napisano 13 Czerwca 2024 Piękny model. Prawdziwy majstersztyk. Podoba się. Cytuj
smialus Napisano 14 Czerwca 2024 Autor Napisano 14 Czerwca 2024 Dzięki wielkie koledzy za miłe słowo. To mnie motywuje do kolejnej galerii. Cytuj
smialus Napisano 17 Czerwca 2024 Autor Napisano 17 Czerwca 2024 GBU malowany standardowo, Olive Drab i szary FS36375. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi