Kon_Bar Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca I kalki na miejscu. Dobrze, że większość narysowałem sam, bo te oryginalne to chyba druk UV i koszmarnie się układają... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Bardzo fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Skoro śmiglak z HMS Herald to może uda mi się zrobić i kawałek tego drugiego. Pierwsze przymiarki są obiecujące 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Ale że co .. to dron jest? Bo szybów nie ma Bardzo fajnie wygląda, czekam na finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca częsta konfiguracja, fajnie jakby nie zasłaniał wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca W dniu 17.06.2024 o 23:40, Kon_Bar napisał: Dobrze, że większość narysowałem sam, bo te oryginalne to chyba druk UV i koszmarnie się układają... Białe napisy Twoje, czy z modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca 18 godzin temu, Wymysl napisał: Białe napisy Twoje, czy z modelu? Moje. Z zestawu są kokardy i strzałki przy śmigle (bo nie chciało mi się rysować a... potem żałowałem ) Trochę prace nad podstawką drgnęły. Co mnie podkusiło?! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 25 minut temu, Kon_Bar napisał: Co mnie podkusiło?! Ale o co chodzi, bardzo fajnie to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca 8 minut temu, barszczo napisał: Ale o co chodzi, bardzo fajnie to wygląda . O ilość pracy Miała być podstawka „w wieczór” a nie wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 33 minuty temu, Kon_Bar napisał: O ilość pracy Miała być podstawka „w wieczór” a nie wyszło Masz podstawkę w tydzień Ale za to jaką ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Czerwca Autor Share Napisano 20 Czerwca Dobra - koniec tego projektu (YES!) Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca Czyli....zdążyłeś na Inowrocław.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 21 Czerwca Autor Share Napisano 21 Czerwca 34 minuty temu, zegeye napisał: Czyli....zdążyłeś na Inowrocław.... Liczyłem na Babarybę, ale materia nie dała mi szans W sumie to dobrze zrobiło modelowi - wjedzie na przyszłoroczny stół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi