Woit Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Koniec świata, koniec. Albo i początek... Kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Października Autor Share Napisano 3 Października Bo ja wiem czy koniec czy poczatek, ot zabawka z plastiku A w ogóle to zapomniałem dodać że reflektor ZAWDZIĘCZONY jest koledze Zbyszkowi vel MAV-owi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października 7 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...reflektor ZAWDZIĘCZONY jest koledze Zbyszkowi vel MAV-owi.... ja nic nie wiem, nic nie pamiętam, nikogo nie znam, byłem tylko wiceministrem, podpisywałem co kazali.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października Ten rodzaj obrony okzazał się nieskuteczny juz w Norymberdze, także ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października W dniu 4.09.2024 o 20:17, Szydercza Gała napisał: Kisiel na gotowo W dniu 29.09.2024 o 13:54, Szydercza Gała napisał: juz prawie no zawodowo to wyszło, woda rzeczna w dychę podoba sie bardzo, jedno pyt na zdjęciu od rufy ten kilwater daje wrażenie ze okręt skręca na lewąburte czy to słuszne wrażenie bo moze warto wyrowna z prawej strony rufy bulgot od sruby z tym z lewej ? i tak sobie pomyslałem ze moze jakies delfiny zmontujesz - jak co moge ci druknąc - takie cos tam pływa https://pl.wikipedia.org/wiki/Baji_chiński chyba nawet jakies darmowe projekty mozna znaleźć - wot taki pomysł przyrodniczy \;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października mam jakis wkret na jakies zwierzeta na tych morskich dioramach co to dodaje życia wiec ten tak w ramach wytłumaczenia. Obecnie szykam kaczek do szuwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października (edytowane) Statek se płynie jak to ma w zwyczaju, więc w miarę prosto ale i z przechyłem na jedna burtę i z trymem na dziób lekkim, generalnie samo życie Zwierzaki to dobra rzecz, ale to trzeba wcześniej zaimplantować, teraz to może co najwyżej jakaś kaczka, ale nie chce mi się już. to szybki projekcik na luzaku jest, nie model RZycia Z resztą jest juz wystarczająco pstrokato, pamietaj że dżonka ma czerwone żagle, a właśnie biorę sie za malowanie łachów jej załogi.... Edytowane 4 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Pamiętaj aby użyć maskolu do malowania wzorków na ciuchach ekipy dżĄki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października (edytowane) Już wymalowalem bandę Drombo, nie jest aż tak ekstrawagancko, ale jak juz wspominałem pstroacizny jest już dosyć. Edytowane 4 Października przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października 18 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Statek se płynie jak to ma w zwyczaju, więc w miarę prosto ale i z przechyłem na jedna burtę i z trymem na dziób lekkim, generalnie samo życie Zwierzaki to dobra rzecz, ale to trzeba wcześniej zaimplantować, teraz to może co najwyżej jakaś kaczka, ale nie chce mi się już. to szybki projekcik na luzaku jest, nie model RZycia Z resztą jest juz wystarczająco pstrokato, pamietaj że dżonka ma czerwone żagle, a właśnie biorę sie za malowanie łachów jej załogi.... Jeszcze im kijki z telefonami dorób żeby mogli sobie SZCZelać samojebki z przedstawicielami azjatyckiej rasy panUF 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października Henryki na pozycjach, zostało osznurkoeać i wywiesić szmatę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października (edytowane) Ładne, ale ten czerwony żagiel na dżĄce wydaje się ciut za świeżym być... Pozdrawiam, Marek Edytowane 7 Października przez donalyah00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października Raz że aparat kłamie Mareczku, a dwa że nawet gdyby nie ķłamał... takze ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Października Autor Share Napisano 11 Października Koniec, galeria jakoś w Łikend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października QŃC Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi