mjakm Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Dzień Dobry Model prosto z pudła które zawierało kilka dodatków. Malowany MRP. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca I jeszcze w moim ulubionym kamuflażu SEA, bardzo ładny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Bardzo się podoba.... Podglądam, bo mam "braciszka" w składziku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Ładna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca Bardzo pozytywny dla oczu , malowanie ładnie wykonane . Jeśli chodzi o oryginały są też ładne w naturalnym metalu jak są trochę urozmaicone kolorystycznie . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Kolejny na portalu fajny Zipper. Mam ten zestaw . Kinetic z dodatkami Eduarda . W swoich zbiorach mam do zrobienia 9 takich zestawów ale kiedy ja je zrobię ? ;). Model bardzo ładnie wyszedł. To jeden z najlepszych zestawów firmy Kinetic. Cieszę się z każdego sklejonego modelu F-104 Starfighter :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września 28 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Kolejny na portalu fajny Zipper. Mam ten zestaw . Kinetic z dodatkami Eduarda . W swoich zbiorach mam do zrobienia 9 takich zestawów ale kiedy ja je zrobię ? ;). Model bardzo ładnie wyszedł. To jeden z najlepszych zestawów firmy Kinetic. Cieszę się z każdego sklejonego modelu F-104 Starfighter :). I do tego miły w składaniu dziękuję wszystkim za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi