R_Mazzi Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca (edytowane) Pora w sam raz na prezentację nowego autka. 104 lata temu, gdzieś na bezkresnym wschodzie... Model NorthStar, prosto z pudła, bardzo fajny zestaw. Mimo rozdrobnienia, prawie, że samoskładalny, Kalki zestawowe, niestety jedna z mojej winy się rozpadła, na szczęście miałem backup w postaci BlackLion'a. Stara nazwy własne są z tego zestawu. Malowany pędzlem farbkami LifeColor. Plus paście z Ammo i AK. Tyle wstępu zapraszam do galerii: Edytowane 12 Lipca przez R_Mazzi 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Fajny, dobrze utyrany maluch i pasująca podstawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Fajny szkrab podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca podoba mi się swoją drogą jak oglądam te wczesne samochody pancerne to się zastanawiam jak to możliwe że taką masę dźwigały takie rachityczne koła albo nie zakopywały się co parę metrów na gruntowych drogach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Świetny. No to oglądamy go na żywo wkrótce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Lipca Autor Share Napisano 12 Lipca 57 minut temu, M.A.V. napisał: podoba mi się swoją drogą jak oglądam te wczesne samochody pancerne to się zastanawiam jak to możliwe że taką masę dźwigały takie rachityczne koła albo nie zakopywały się co parę metrów na gruntowych drogach Też mnie to zawsze zadziwiało, to autko gabarytowo nie jest takie małe jak myślałem, znacznie większe od Wz.34 chociażby. Mam podejrzenia, że wiąże się to z obłędną mocą i prędkością jaką te autka były wstanie osiągnąć. Andrzej, jak mówiłem, jest taki plan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Podoba mi się z ciekawostek mogę powiedzieć tobie że powinien być bardziej niebieski niż szary. Jak dobrze pamiętam malowany był farbą lotniczą. Doszli do tego w MBP w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Idealne upamiętnienie cudu nad Wisłą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Fajnie styrany, i podstawka jest , , elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca W dniu 13.07.2024 o 14:22, Bartosz Ciesielski napisał: Podoba mi się z ciekawostek mogę powiedzieć tobie że powinien być bardziej niebieski niż szary. Jak dobrze pamiętam malowany był farbą lotniczą. Doszli do tego w MBP w Poznaniu Do Poznańczyka przymierzałem się jakieś 15 lat temu (w postaci Modelkraka, czy jak tam się te żywice zwały), jak temat powrócił, to przyznam szczerze żadnego rozeznania już nie robiłem i pomalowałem tą farbką którą wybrałem wieki temu. Ni to szary ni to niebieski, zależy od światła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi