tomekk Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca (edytowane) Tym tematem chciałbym zapoczątkować serię samolotów II Wojny światowej na których latali nasi piloci, oraz z jakimi walczyli. Przedstawiony model doskonale jest znany w środowisku. Parę drobiazgów dodam, malowanie będzie czarne. Tomek Edytowane 26 Lipca przez tomekk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Zasiadam i podglądam, ten sam model czeka w magazynku (również ma być w polskim malowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca tez zasiadam i zastanawiam sie, jak sobie poradzisz ze szlem tylnego strzelca bo to oryginalne jest.... oryginalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 24 Lipca Autor Share Napisano 24 Lipca 11 minut temu, BRAVO112 napisał: tez zasiadam i zastanawiam sie, jak sobie poradzisz ze szlem tylnego strzelca bo to oryginalne jest.... oryginalne Czytałem o tym, na razie nie myślę o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca A co w nim jest takiego oryginalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Popatrzę i ja. Cały czarny, łatwo nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Popełniłem Ci ja go drzewiej. Chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Godzinę temu, Xmen napisał: A co w nim jest takiego oryginalnego? nie nadaje sie do niczego - grube i porysowane ( pisalem juz do Airfixa ) mam gdzies jakas wytloczke vaku i mozna by cos wytloczyc, ale defiant jest na koncu kolejki ( zaraz za Lublinem R VIII ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia chętnie popatrzę, bo sam miałem się brać za dewianta w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia No to jest nas dwóch. Właśnie zaczynam swojego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia Wnętrze pomalowane. Podstawa i tablica gotowe. Jeszcze ostatnie rzucenie okiem i będzie można zamykać. Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Tablica zestawowa czy Parta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia Godzinę temu, Xmen napisał: Tablica zestawowa czy Parta? Part. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia 3 minuty temu, tomekk napisał: Part. Ja kupiłem Yahu.Nie wiem jednak kiedy budowa ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Godzinę temu, Xmen napisał: Ja kupiłem Yahu. W swoim montowałem tablicę Yahu 7237 i z tego co pamiętam miałem mały problem z jej wpasowaniem w kadłub. Jakby za szeroka była, ale nie wykluczam, że to ja coś skaszaniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia Interesująca konstrukcja, czuję się zainspirowany i zachęcony do podglądania. Trzymam kciuki, zwłaszcza za wnętrze tego 'zameczku'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia 23 godziny temu, Baas ArK napisał: Jakby za szeroka była, ale nie wykluczam, że to ja coś skaszaniłem. Raczej coś jest na rzeczy bo w relacji z budowy na Britmodeler też jest wzmianka o problemach z wpasowaniem tablicy Yahu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi