Bodzio Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 te lampy coś nietakie Co Masz na myśli Te lampy pomalowałem tak aby zobaczyć jak to będzie wyglądać ,tak więc są niedopracowane ... To jutro będę miał co robić ,bo jednak podoba mi się ich wygląd.Lepsze to chyba od całych srebrnych lamp Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No mogą byc tylko dopracuj je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo fajne lampy, pasują idealnie. Co do kierunków to pomaluj "żarówki" na pomarańczowo a nie klosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No kurcze...połączenie kolorów jak dla mnie genialne. A te lampy...ja bym się ich w ciemnym zaułku przestaszył...tak groźnie im z oczu patrzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Małymi kroczkami ale do przodu Nadkola położone na kołach na sucho Świateł dzisiaj nie tykałem ,bo cholernie mi się ręce trzęsą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Podoba mi się, dobra robota Mam prośbę, powiedz dokładnie jak zrobiłeś polski blachy, bo też bd w Magnumce musiał zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Zderzak blachy pochodzą z miesięcznika Trailer Magazine NR.7-8 (20),lipiec-sierpień 2005 .Po prostu zeskanowane(szkoda niszczyć gazetkę),wycięte i naklejone Niestety nie mam ''skanów'' tych blach(wykonał mi mi je kolega,ale gazetka moja ) ... Może koledzy Ci jakoś pomogą skanami albo innymi pomysłami Tak to wygląda w rzeczywistości : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Czy jeszcze można go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Bodajże można go zamówić jako numer archiwalny. Coś pisze o tym w gazecie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Jeżeli chciał byś spróbować zmówić ten numer to tu masz kontakt do redakcji : TRAILER MAGAZINE, Fabas Polska Sp. z o.o., ul.10 Lutego 5/7, trailer@fabas.pl, fabas@fabas.pl 81-366 Gdynia tel: 058-621 15 51, 621 68 24, fax 620 47 51 A dane dotyczące numeru Masz w poście wyżej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 (edytowane) BodzioDzięki za dane. A ile kosztował ten numer, Był wyjątkowo droższy? Te rejestracje to zwykła okładka? Edytowane 3 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Nie nie był wyjątkowo droższy. A rejestracje to zwykła kartka jak w całym czasopiśmie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dzięki eKrystian. Mail poszedł do redakcji, ale jak coś to odpiszą raczej dopiero w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Zderzak jak dadzą Ci znać ile chcą za archiwalne numery to daj znać tu lub na pw , bo jestem ciekaw . Może się szarpnę i zamówię jakieś sobie P.S. Najwyżej postaram się o skany,taniej wyjdzie Tylko nie wiem co z prawami autorskimi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Napisz tu, też jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Super model a światełka...poprostu są cudowne ja bym je zostawił choć to tylko moje zdanie mam nadzieje że erka będzie nimi ozdobioba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 ja bym je zostawił Decyzja już zapadła Światełka zostają ,ale jeszcze trzeba je skończyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Ja takie zrobiłem przy swojej 620 i wyglądają super!!! http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=8223&postdays=0&postorder=asc&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Tak Krzychu pamiętam o twoich światłach,no i oczywiście ''erce'' Dzięki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Panie i Panów Dzisiaj posiedziałem trochę przy modelu. A mianowicie ''bawiłem się'' po raz pierwszy farbkami typu ''clear'' Tak więc głównie pomalowałem wszystkie światła(przód i tył) oraz obrysówki . Tak więc nie ma co gadać ,pokazuję fotki i od razu przepraszam za jakość : Powoli zaczynam kończyć swój pierwszy model W kabinie zostało mi tylko wkleić szyby ,wkleić boczki drzwi,i w końcu przerobić coś we wnętrzu,a pozostałe rzeczy to : założyć osłony między osiowe,przykleić nadkola do ramy,oraz przymocować koła. Na dzisiaj to tyle . Pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No ładnie ladnie z L coś zrobiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Nie... Została jak była poprzednio Na drugą stronę,w to samo miejsce pojawi się nalepka ''PL'' Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No no, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Przedni zderzak wygląda bardzo ładnie zresztą podobnie jak reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi