Szydercza Gała Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia Kozacki jest. Kawał dobrej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Sierpnia Share Napisano 28 Sierpnia O rany przypomniał mi się mój!... Aż się łezka w oku zakręciła. Doskonały! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Ładny, wysmakowany model z dopracowanym otoczeniem. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Kurczę, dopiero teraz go zobaczyłem. Świetna robota. Wszystko wykonane w punkt. Zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Dłonie same składają się do oklasków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września Bardzo ładna praca. Gratuluję pięknego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 18 Września Share Napisano 18 Września Jest po prostu przepiękny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi