Złośliwiec Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Barthass i Ty Brutusie przeciw mnie?!?! Tak pełnią tą samą rolę ale różnią się sposobem osiągnięcia tej ochrony. Jak chce się komuś szukać to z tego co pamiętam na Military jest zdjęcie Strykera z zaklinowanym i uszkodzonym pociskiem z RPG w prętach klatki. Ech, idę zagrać w Steel Panthers WaW Egipcjanami przeciw wiesz komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Ech, idę zagrać w Steel Panthers WaW Egipcjanami przeciw wiesz komu Błeee.... antysemita Od dzisiaj nie masz wstępu do getta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 A ja panowie zamiast miałkich kłotni wolałbym zobaczyć w końcu TĄ KLATKĘ!!! na modelu, który gdzieś utonął w morzu waszych przepychanek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Barthass i Ty Brutusie przeciw mnie?!?! Ależ gdzież bym śmiał występować przeciwko Tobie Ech, idę zagrać w Steel Panthers WaW Egipcjanami przeciw wiesz komu To jest pewne, że przegrasz, a Twoje wojska uciekną tam gdzie powinny czyli na swój brzeg Kanału Sueskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Tak szczerze to sam nie wiem o co mi chodziło Masz racje jestem niemożliwy ak chce się komuś szukać to z tego co pamiętam na Military jest zdjęcie Strykera z zaklinowanym i uszkodzonym pociskiem z RPG w prętach klatki. http://img236.imageshack.us/my.php?image=mosul2c2020iraq202004201105vr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 A ja panowie zamiast miałkich kłotni wolałbym zobaczyć w końcu TĄ KLATKĘ!!! na modelu, który gdzieś utonął w morzu waszych przepychanek.... Co ma wisiec nie utonie. W ogromnych bolach, rodzi sie powoli. To co zrobilem przez ostatni tydzien, po jednym wkurzeniu i rozwaleniu wszystkiego w drobny mak, pobieglem do sklepu i kupilem prosty drut. To co na fotach to stan mocno surowy, przylozony na sucho bez finalnych docinek, takze spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Nice one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 zawodowa klatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Troche dzisiaj jeszcze powalczylem i dorobilem oslone lamp przednich i kawalek klatki z boku z otwieranymi panelami. Sorry z jakosc zdjec, ale robilem je komorka i jeszcze na szybko przy byle jakim swietle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Siemka, tak więc na górze budy jest właz Prawa do zdjęcia- Michael Mass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Siemka, tak więc na górze budy jest właz Rewelacja ujecie, dokladnie tego brakowalo, zeby wykonac boczne elementy plotu. Wlaz bedzie ten sam co w oryginalnej wiezy. Dzieki stary, jeszcze jedna prosba, mianowicie jakiego koloru uzyc do malowania tego stwora, czy odpowiednik humbrola 84 bedzie ok, kiedys gdzies widzialem taka tabele z odpowiednikami roznych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 uzyc do malowania tego stwora, czy odpowiednik humbrola 84 bedzie ok Jak dla mnie najlepszy będzie Humbrol 84, albo ten kolor z którym kombinuje Avi w swojej Szmirze , nie wiem co to za firma, ale wygląda super. Co do odpowiedników humbrola, mam odpowiednik 84 z Vallejo, i jutro zobaczę jak to się ma do oryginalnej 84. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Jak dla mnie najlepszy będzie Humbrol 84, albo ten kolor z którym kombinuje Avi w swojej Szmirze , nie wiem co to za firma, ale wygląda super. Co do odpowiedników humbrola, mam odpowiednik 84 z Vallejo, i jutro zobaczę jak to się ma do oryginalnej 84._________________ Bede malowal Tamiya i jakos nie moge znalesc nic w necie. Ewentualnie myslalem o tym, ostatnia pozycja, wiem ze to nie ten okres, ale przynajmniej wiem jak pomieszac. http://idfmodelling.free.fr/article01.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Ewentualnie myslalem o tym, ostatnia pozycja, wiem ze to nie ten okres, ale przynajmniej wiem jak pomieszac. Jak najbardziej ten okres Właśnie od 1982 roku do teraz używa się tego samego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Powoli powstal dalszy element plotu, dostalem takze potwierdzenie ze w koncu wyslano gaski. Wyglada na razie tak sobie, ale po maznieciu podkladem i wyrownaniu wszystkiego bedzie superowsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 albo ten kolor z którym kombinuje Avi w swojej Szmirze , nie wiem co to za firma, ale wygląda super Owa farba to Lifecolor - nazywa się 'Israeli Sandgrey up 1982'. Akryl polimerowy, bardzo dobrze się kładzie. W UK te farby sa dostępne bez problemu chyba, w Polsce sprzedaje je tylko ToRo Models z Warszawy (w zasadzie z Konstancina). Polecam - robią cztery kolory do izraelskiej pancerki - najwcześniejszy, tzn. do 1967 roku, potem 1967 - 82, wspomniany powyżej 1982 w górę, oraz ten taki ciemnozielony, którym są dzisiaj malowane niektóre ich pojazdy, np. Humvee. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 łooo chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Ok dzieki Avi zakupione, przetestujemy. p.s. ten tekst w twoim podpisie rzadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 w Polsce sprzedaje je tylko ToRo Models z Warszawy Sprawdziłem na Toro model, i nie ma tam tych kolorów, są tylko zestawy tematyczne. Ale znalazłem stronkę www.lifecolor.pl , i tam są wszystkie ich produkty. Tak więc już wiem na wyroby jakiej firmy przerzucę się jeśli chodzi o malowanie IDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 w Polsce sprzedaje je tylko ToRo Models z Warszawy Sprawdziłem na Toro model, i nie ma tam tych kolorów, są tylko zestawy tematyczne. Ale znalazłem stronkę www.lifecolor.pl , i tam są wszystkie ich produkty. Tak więc już wiem na wyroby jakiej firmy przerzucę się jeśli chodzi o malowanie IDF Ale jak zamówisz w ToRo te kolory, to sprowadzą Ci na indywidualne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Nabylem je dwa tygodnie temu (byli w Holandii), czyli sa u nich do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Plot zrobiony, pomalowany podkladem. Wyglada jak stonoga. Zrobilem takze skrzynki na lancuchy ktore trzeba przymocowac z tylu, tyle ze na razie szpachla schnie. Listonosz zostawil avizo, wiec pewnie gaski wreszcie doszly. Niestety sklep w ktorym kupilem farbke ktora poleca Avi, dal ciala i przyslali zly kolor, wiec malowanie sie przeciagnie. Teraz sie skupie na wykonczeniu budy dla psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 (edytowane) Niestety sklep w ktorym kupilem farbke ktora poleca Avi, dal ciala i przyslali zly kolor, wiec malowanie sie przeciagnie. Chyba zapomniałem podać numeru farby - to UA035, sorry. Model zacnie wygląda już teraz. Nie mogę się doczekać, jak będzie pomalowany i w ogóle 'wykończony'. Chyba zacznę Fittera IDF robić Ehhh, trza nam było jakiś projekcik grupowy IDF zrobić, bo w tym samym czasie na forum dłubią się Merkava, Magach, Shmira no i Twój 'mastodont' A bóg wie co jeszcze lada dzień się pojawi.... Edytowane 9 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Chyba zapomniałem podać numeru farby - to UA035, sorry. Nie Avi spoko to wina sklepu, zamowilem wlasnie ten numer i na fakturze on figuruje, ale ktos popelnil czeski blad i przyslal mi UA305, zdarza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 No, dajesz dalej Adam Super to wygląda! Ehhh, trza nam było jakiś projekcik grupowy IDF zrobić, bo w tym samym czasie na forum dłubią się Merkava, Magach, Shmira no i Twój 'mastodont' A bóg wie co jeszcze lada dzień się pojawi.... No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi