Xmen Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada (edytowane) 9 godzin temu, giberes napisał: na powyższym zdjęciu widać wszystko, jak czarne stringi przez białe spodnie Spokojna twoja rozczochrana. To jest surowizna.Niektóre części oszklenia będą zamalowane. A zresztą model po skończeniu i tak nie opuści półki na której go postawię. Edytowane 3 Listopada przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada Jest nadzieja że do końca roku go zrobię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Godzinę temu, Xmen napisał: Jest nadzieja że do końca roku go zrobię. a jak nie, to przesuniemy 1 stycznia na polowe lutego i bedzie git Na razie dobrze idzie ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 4 godziny temu, Xmen napisał: Jest nadzieja że do końca roku go zrobię. Chyba do końca listopada, fajnie idzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada 11 minut temu, barszczo napisał: Chyba do końca listopada, fajnie idzie . Na spokojnie daję sobie czas do końca roku.Jutro pójdzie pierwszy kolor a reszta w niedzielę i poniedziałek. W sobotę jadę do Poznania z modelami. Ostatni wyjazd na imprezę modelarską. Mam nadzieję że jak dostanie kolorów niektórzy będą choć trochę zaskoczeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada Pierwszy kolor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada jestem zaskoczony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada 16 minut temu, BRAVO112 napisał: jestem zaskoczony... Poczekaj na kolory góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada 16 minut temu, Xmen napisał: Poczekaj na kolory góry. Powiało grozą Grek czy ten farbowany kot z Regia Aeronuatica? Bosz chyba nie standardowy brytol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada 36 minut temu, abtb napisał: Powiało grozą Dlaczego? Gdy pokażę kolory na górze to wtedy się wyjaśni który schemat malowania wybrałem. Spotykany sporadycznie z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Pomalowane. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada Złote, a skromne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada 3 minuty temu, Rafał B napisał: Złote, a skromne Co jest złote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada (edytowane) 6 minut temu, Xmen napisał: Co jest złote? Kolor Na fotce model wygląda na szaro - złoty Edytowane 10 Listopada przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Aha. W realu na szczęście jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada 4 minuty temu, Xmen napisał: Co jest złote? Nie wiem czy to kwestia zielonego tła, czy też mojego monitora ale ja ten ziemisty widzę u siebie, jako stare złoto z przetarciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Ale tam nie ma ziemistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada 1 minutę temu, Xmen napisał: Ale tam nie ma ziemistego. Tak czy inaczej 8 minut temu, abtb napisał: Na fotce model wygląda na szaro - złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada 11 minut temu, Rafał B napisał: Tak czy inaczej Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada w kazdym razie zaskoczeni jestesmy i czekamy na ciag dalszy Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada 1 godzinę temu, Rafał B napisał: Nie wiem czy to kwestia zielonego tła, czy też mojego monitora ale ja ten ziemisty widzę u siebie, jako stare złoto z przetarciami. https://tvn24.pl/ciekawostki/jest-bialo-zlota-czy-niebiesko-czarna-internauci-prowadza-wojne-o-kolor-sukienki-ra519390-ls3293918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada 14 godzin temu, martinello napisał: https://tvn24.pl/ciekawostki/jest-bialo-zlota-czy-niebiesko-czarna-internauci-prowadza-wojne-o-kolor-sukienki-ra519390-ls3293918 W przeciwieństwie do nich nie zamierzam kruszyć o to kopii, a już z całą pewnością nie przeraża mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada (edytowane) Połysk położony. Wiem że połysk przed kalkomaniami to zbędny etap ale tak lubię. Stoi też na własnych nogach. Edytowane 15 Listopada przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada (edytowane) Dark Green już tak finalnie ma wyglądać? Edytowane 16 Listopada przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 1 godzinę temu, jachud3 napisał: Dark Green już tak finalnie ma wyglądać? jaki dark green? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi