michal0281 Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 (edited) Po długiej przerwie w końcu wstawiam coś do tego działu, przyjemny model w robocie, zrobiony bez dodatków (też tak można czasami). Edited September 8, 2024 by michal0281 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 Pomimo, że szwabiak, pomimo, że szarak to bardzo mi się podoba. "Niezaginięta" modulacja pozytywnie zwraca uwagę. Mi to zawsze gdzieś mniej lub bardziej ucieknie. Fajnie wkomponowany w podstawkę. Bardzo miło się na to patrzy. Kolor kanistrów na ten okres jest legitny? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted September 8, 2024 Author Share Posted September 8, 2024 (edited) Z kanistrami to było trochę tak, że chciałem jakiś kolor wprowadzić, bo ten szary trochę nudny. Pewnie załoga znalazła w trakcie działań wojennych pełne ruskie kanistry, wymienili ze swoimi pustymi i z tąd ten kolor . Edited September 8, 2024 by michal0281 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 25 minut temu, michal0281 napisał: Z kanistrami to było trochę tak, że chciałem jakiś kolor wprowadzić, bo ten szary trochę nudny. Pewnie załoga znalazła w trakcie działań wojennych pełne ruskie kanistry, wymienili ze swoimi pustymi i z tąd ten kolor . Ale one niemieckie są (niemieckiego wzoru), dlatego pytałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted September 8, 2024 Author Share Posted September 8, 2024 11 minut temu, FAHR napisał: Ale one niemieckie są (niemieckiego wzoru), dlatego pytałem. A czy mam pisać Tobie jak ruskie weszły w posiadanie niemieckich kanistrów, ktòre sobie przemalowali na zielono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 Fajny model. Podoba się. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted September 8, 2024 Share Posted September 8, 2024 3 godziny temu, michal0281 napisał: A czy mam pisać Tobie jak ruskie weszły w posiadanie niemieckich kanistrów, ktòre sobie przemalowali na zielono Zapewne kupili w sklepie z niemieckimi kanistrami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioc Posted September 9, 2024 Share Posted September 9, 2024 Już chwaliłem w trakcie warsztatu. Efekt końcowy bardzo dobry. Bardzo udana dioramka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted September 10, 2024 Share Posted September 10, 2024 Sie mi podoba sie. Fajnie, że dodałeś trochę koloru w tej monotonii szarości. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted September 30, 2024 Share Posted September 30, 2024 bardzo fajny - i model i wyeksponowanie, bardzo lubię takie nie za duże podstawki z figurką do dodania smaczku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted October 1, 2024 Share Posted October 1, 2024 Ale mi umknął. Wszystkiego tu tle ile trzeba. Modulacja uplastycznia ale nie przejaskrawia, brud dodaje smaczku ale niczego nie zasłania, przyjemny teren i bardzo dobrej jakości figurka - a czarny kombinezon bardzo niewdzięczny do malowania. Oko się cieszy jak to widzi w całości 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin70 Posted October 3, 2024 Share Posted October 3, 2024 Bardzo mi się podoba model jak i podstawka . Naprawdę kawal dobrej roboty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts