michal0281 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września (edytowane) Po długiej przerwie w końcu wstawiam coś do tego działu, przyjemny model w robocie, zrobiony bez dodatków (też tak można czasami). Edytowane 8 Września przez michal0281 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Pomimo, że szwabiak, pomimo, że szarak to bardzo mi się podoba. "Niezaginięta" modulacja pozytywnie zwraca uwagę. Mi to zawsze gdzieś mniej lub bardziej ucieknie. Fajnie wkomponowany w podstawkę. Bardzo miło się na to patrzy. Kolor kanistrów na ten okres jest legitny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września (edytowane) Z kanistrami to było trochę tak, że chciałem jakiś kolor wprowadzić, bo ten szary trochę nudny. Pewnie załoga znalazła w trakcie działań wojennych pełne ruskie kanistry, wymienili ze swoimi pustymi i z tąd ten kolor . Edytowane 8 Września przez michal0281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 25 minut temu, michal0281 napisał: Z kanistrami to było trochę tak, że chciałem jakiś kolor wprowadzić, bo ten szary trochę nudny. Pewnie załoga znalazła w trakcie działań wojennych pełne ruskie kanistry, wymienili ze swoimi pustymi i z tąd ten kolor . Ale one niemieckie są (niemieckiego wzoru), dlatego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września 11 minut temu, FAHR napisał: Ale one niemieckie są (niemieckiego wzoru), dlatego pytałem. A czy mam pisać Tobie jak ruskie weszły w posiadanie niemieckich kanistrów, ktòre sobie przemalowali na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 3 godziny temu, michal0281 napisał: A czy mam pisać Tobie jak ruskie weszły w posiadanie niemieckich kanistrów, ktòre sobie przemalowali na zielono Zapewne kupili w sklepie z niemieckimi kanistrami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 9 Września Share Napisano 9 Września Już chwaliłem w trakcie warsztatu. Efekt końcowy bardzo dobry. Bardzo udana dioramka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Września Share Napisano 10 Września Sie mi podoba sie. Fajnie, że dodałeś trochę koloru w tej monotonii szarości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września bardzo fajny - i model i wyeksponowanie, bardzo lubię takie nie za duże podstawki z figurką do dodania smaczku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Ale mi umknął. Wszystkiego tu tle ile trzeba. Modulacja uplastycznia ale nie przejaskrawia, brud dodaje smaczku ale niczego nie zasłania, przyjemny teren i bardzo dobrej jakości figurka - a czarny kombinezon bardzo niewdzięczny do malowania. Oko się cieszy jak to widzi w całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Bardzo mi się podoba model jak i podstawka . Naprawdę kawal dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi