Marek Świderski Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Już kiedyś na forum poruszałem problem z kabiną w modelu samolotu A-10, firmy Monogram. Napisałem list do Revell jako przedstawiciela Monogram w Europie. Przedstawiłem tam mój problem z w/w kabina i po jakimś czasie dostałem odpowiedz e-mailem, że została ona zamówiona w USA. Jak wielkie było moje zdziwnienie kiedy dziś rano listonosz wręczył mi przesyłkę z Niemiec od Revell z kabiną !!! W moich oczach firma Revell zyskała ogromne uznanie. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 No i pieknie. Widac, ze dbaja o klienta. Zeby tak wszyscy podchodzili do sprawy, swiat bylby piekniejszy, a zycie latwiejsze. A najlepiej to by bylo, gdyby takie wpadki w ogóle sie nie zdarzaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie tylko Revell dba o klienta. Mój kolega napisał do Italeri że kupił model w którym był uszkodzony jakiś element, po jakimś czasie (około pół roku) dostał od nich całą ramkę z częściami na której znajdował sie ten element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 To może jak by do nich napisać że chciałbym jakiś ich model na mikołaja to też by mi przysłali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 A ja kiedys pisalem i do Revella i do Italerii w sprawie kalek i nawet nie raczyli mi odpisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Marek już tej owiewki tłoczyć nie muszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Hmmmmm ... słyszałem o takich "gestach dobroci" z ręki kilku firm. Czy może, któryś z kolegów ma podobne doświadczenie z Hasegawą. Poztrzebuję od nich wydębić ramkę do modelu Ferrari 328 GTS ... ramkę w chromie; silnik + kilka innych dupereli. Obawiam się jedna, że może być problem bo model jest wyprodukowany w 1985r. Model kupiłem, a w zasadziedostałem tylko za zwrot kosztów przesyłki ... niesety wspomniane elenenty sa poklejone i to dosyć dramatycznie. Chociaż "darowanemu koniowi" nie zagląda się w paszczękę ... to jedna ciężko to będzie doprowadzić do stanu ponownego użycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 W 1 połowie lat 80 ubiegłego wieku otrzymałem model (nie pamiętam już jaki) firmy Hasegawa i brakowało jakiegoś elementu kabiny. Napisałem list do firmy i po dość długim okresie nadeszła odpowiedź z całą ramką oszklenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2006 Share Napisano 20 Sierpnia 2006 Revell to porządna firma, produkcja w Polsce a dystrybucja przez Niemcy. Kawałek drogi tak kabinka zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Gdzie w Polsce Revell robi swoje modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 W Kujawsko Pomorskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Gdzie w Polsce Revell robi swoje modele? No chyba w Bydgoszczy jeśli dobrze pamietam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Nie tylko , wystarczy że na allegro wpiszesz Revell i miejsce Kuj.pom. I masz multum kradzionych modeli Revell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Nie tylko , wystarczy że na allegro wpiszesz Revell i miejsce Kuj.pom. I masz multum kradzionych modeli Revell. CooL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 To gdzieś jeszcze w Kuj.-Pom. Revell ma swoją fabrykę, poza Bydgoszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 W Złotnikach Kuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 ...I masz multum kradzionych modeli Revell. Nie jesteśmy paserami i spekulantami ... Ostrzegam i zamykam dyskusję. Na temat wielkoduszności firmy Revell powiedziano wystarczająco dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi