marcin70 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Fajna praca, świetna koncepcja i wykonanie. Wszystkie " bole i żale " były już wcześniej. Mogę doradzić abyś zaaplikował na model jakiś filtr który przygasi te dziwna zieleń Wyglada jak metalik co jest dziwne w okresie którego dotyczy scenka. Kolorystyka farb w instrukcji często ma się nijak do farb w realu. . W okresie wojennym malowali pojazdy rożnymi farbami , amerykańskimi, angielskimi , i własnymi zależy co mieli. Ale to taka moja dygresja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października W ramach update’u, poniżej podsyłam zdjęcie prezentacji modelu po drobnych korektach w oparciu o Wasze uwagi i spostrzeżenia. Zdecydowałem się na zmianę sposobu prezentacji scenki, bo ramka faktycznie mocno wpływała na jej odbiór. Dodałem też więcej błota, aby uzasadnić obecność żołnierzy z drągami i zniwelować efekt lewitowania modelu na podstawce oraz uwzględniłem ślady kół w błocie. Z finalnym efektem błota i jego jakością nie mniej będę musiał jeszcze trochę popracować przy okazji kolejnych projektów Żołnierze z drągami natomiast zostali tam gdzie stali, bo nie chciałem z nich rezygnować, a niestety ramka trochę za mała, aby ich przestawić w prawidłowe miejsce. Raz jeszcze dzięki serdeczne za wszystkie uwagi, spostrzeżenia, wskazówki. Nie wszystkie uwzględniłem przy okazji aktualnego modelu, ale zostają ze mną na kolejne projekty Dzięki serdeczne!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Teraz zdecydowanie lepiej. Fajna scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Tera to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Dzkoa że koloru ciężarówki nie poprawiłeś bo jest kompletnie nie ruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października W takiej scence proponowałbym podmianę „Damy z łasiczką” na „Portret młodzieńca” Rafaela w końcu byłoby wiadomo co się z nim stało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi