Sasini Napisano 14 Listopada 2024 Autor Napisano 14 Listopada 2024 Dobra ale wracając do tematu. Niech formalności się dopełnią. Cena za gąsienice to 130zł + wysyłka. O ile wyrobie czasowo to możliwe, że sprzedaż ruszy przed konwersją. 7 Cytuj
SzubiDubi Napisano 15 Listopada 2024 Napisano 15 Listopada 2024 Jeżeli jeszcze można, to również chciałbym zapisać się do kolejki po konwersję do PT-91. Świetna robota. 1 Cytuj
Sasini Napisano 15 Listopada 2024 Autor Napisano 15 Listopada 2024 Oczywiście, że można, wpisuję i dzięki Cytuj
Lipstein Napisano 15 Listopada 2024 Napisano 15 Listopada 2024 W dniu 8.11.2024 o 12:50, robertmodelarz napisał: Z podpisem na pancerzu Toma Hanksa. Boki ze śmiechu zrywam. Cytuj
Snakeplisken Napisano 15 Listopada 2024 Napisano 15 Listopada 2024 To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 15 Listopada 2024 Napisano 15 Listopada 2024 5 godzin temu, Snakeplisken napisał: To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Nie, diehle można stosować zamiennie ze staluchami Cytuj
robertmodelarz Napisano 24 Listopada 2024 Napisano 24 Listopada 2024 Co tam Panie w polityce? Chińczyki trzymają się mocno!!! Czy InPost zdązy z paczką na 6 grudnia. Mikołaj się bardzo niecierpliwi . Cytuj
Rysiu Napisano 5 Grudnia 2024 Napisano 5 Grudnia 2024 Witam a można zapisać się do kolejki po konwersję? Bo teraz dopiero się obudziłem Cytuj
Sasini Napisano 5 Grudnia 2024 Autor Napisano 5 Grudnia 2024 12 minut temu, Rysiu napisał: Witam a można zapisać się do kolejki po konwersję? Bo teraz dopiero się obudziłem Można jak najbardziej. Lista jest cały czas otwarta. I tak mam opóźnienie niestety ale robię wszystko by się przed świętami wyrobić... jak wyjdzie? Tego nie wiem 1 Cytuj
Sasini Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Oficjalnie informuję, że sprzedaż nie ruszy już w tym roku. Testy wieży zostały zakończone ale zostały jeszcze inne kwestie do sprawdzenia. Robiłam co mogłam ale niestety walki z czasem nie wygrałam. Chce żeby projekt był dopracowany, lepiej zrobiony niż poprzedni. Zatem przepraszam wszystkich, którzy liczyli, że być może dostaną paczkę w tym tygodniu. Przede mną jeszcze przetestowanie fartuchów i montażu kostek. Kilka niuansów na wieży również wymaga dopieszczenia. Aczkolwiek nie chcę was tutaj zostawiać z niczym, wiec prezentuję dotychczasowy efekt druków testowych. Podkreślam tylko bardzo istotną kwestię. Wydruki widoczne na zdjęciach są wykonane z gorszej jakościowo żywicy (pod testy, głównie tutaj chodzi o spasowanie elementów, umiejscowienie itp.). Dlatego można dostrzec kilka artefaktów i niedociągnięć, niektóre elementy mogą się wydawać "plastelinowe". Teraz wieża i elementy znajdujące się na niej wejdą w fazę produkcji, czyli z automatu przejdą na dużo lepszą jakościowo żywice. Jak już taki zestaw wydrukowany w pełni na tym co znajdzie się w sprzedaży wyjdzie, wrzucę tutaj dokładne zdjęcia. Zatem nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić zawiedzionych, podziękować wyrozumiałym i zaprosić do obejrzenia mini galerii. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Sasini 18 Cytuj
robertmodelarz Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Sprawa się rypła, In-Post nie zarobi. Czuję tu ingerencję obcych służb, pachnie to wojną hybrydową. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez robertmodelarz 1 Cytuj
SzubiDubi Napisano 17 Grudnia 2024 Napisano 17 Grudnia 2024 I tak zaje... fajna robota. Czekamy na finałowy efekt. 1 Cytuj
Sasini Napisano 11 Stycznia 2025 Autor Napisano 11 Stycznia 2025 Koniec już bliski. Zostało bardzo niewiele testów i poprawek. 12 Cytuj
Sasini Napisano 22 Stycznia 2025 Autor Napisano 22 Stycznia 2025 Oficjalnie testy zostały zakończone, produkcja ruszyła. Pozostały do ogarnięcia kwestie instrukcji i kalek. Sprzedaż ruszy już niebawem! Ale na razie zapraszam do galerii końcowej 16 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Brawo, jesteś szybsza niż Amusing, oni zrobili jedynie okładkę pudełka!!!! 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Świetna robota! Szczęka na podłodze... 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Czy wieża z dodatkami oprócz gąsienic i kół dalej kosztuje 260? Cytuj
Sasini Napisano 22 Stycznia 2025 Autor Napisano 22 Stycznia 2025 9 minut temu, Adamo722 napisał: Czy wieża z dodatkami oprócz gąsienic i kół dalej kosztuje 260? Tak Cytuj
krzychu83 Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 Bardzo jestem rad z tej informacji Cytuj
Sasini Napisano 26 Stycznia 2025 Autor Napisano 26 Stycznia 2025 Przedstawiam, wzór kalkomanii do konwersji. W tym wypadku, zestaw zawiera wszystko co jest widoczne na zdjęciu. Nie ma podziału jak w przypadku kalkomanii do Leoparda 2PL. 11 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi