SnajperTBG Napisano 13 Listopada 2024 Share Napisano 13 Listopada 2024 Dokładnie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 14 Listopada 2024 Autor Share Napisano 14 Listopada 2024 Dobra ale wracając do tematu. Niech formalności się dopełnią. Cena za gąsienice to 130zł + wysyłka. O ile wyrobie czasowo to możliwe, że sprzedaż ruszy przed konwersją. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzubiDubi Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 Jeżeli jeszcze można, to również chciałbym zapisać się do kolejki po konwersję do PT-91. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Listopada 2024 Autor Share Napisano 15 Listopada 2024 Oczywiście, że można, wpisuję i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 W dniu 8.11.2024 o 12:50, robertmodelarz napisał: Z podpisem na pancerzu Toma Hanksa. Boki ze śmiechu zrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakeplisken Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 15 Listopada 2024 Share Napisano 15 Listopada 2024 5 godzin temu, Snakeplisken napisał: To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Nie, diehle można stosować zamiennie ze staluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Listopada 2024 Share Napisano 24 Listopada 2024 Co tam Panie w polityce? Chińczyki trzymają się mocno!!! Czy InPost zdązy z paczką na 6 grudnia. Mikołaj się bardzo niecierpliwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiu Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 Witam a można zapisać się do kolejki po konwersję? Bo teraz dopiero się obudziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 5 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2024 12 minut temu, Rysiu napisał: Witam a można zapisać się do kolejki po konwersję? Bo teraz dopiero się obudziłem Można jak najbardziej. Lista jest cały czas otwarta. I tak mam opóźnienie niestety ale robię wszystko by się przed świętami wyrobić... jak wyjdzie? Tego nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Oficjalnie informuję, że sprzedaż nie ruszy już w tym roku. Testy wieży zostały zakończone ale zostały jeszcze inne kwestie do sprawdzenia. Robiłam co mogłam ale niestety walki z czasem nie wygrałam. Chce żeby projekt był dopracowany, lepiej zrobiony niż poprzedni. Zatem przepraszam wszystkich, którzy liczyli, że być może dostaną paczkę w tym tygodniu. Przede mną jeszcze przetestowanie fartuchów i montażu kostek. Kilka niuansów na wieży również wymaga dopieszczenia. Aczkolwiek nie chcę was tutaj zostawiać z niczym, wiec prezentuję dotychczasowy efekt druków testowych. Podkreślam tylko bardzo istotną kwestię. Wydruki widoczne na zdjęciach są wykonane z gorszej jakościowo żywicy (pod testy, głównie tutaj chodzi o spasowanie elementów, umiejscowienie itp.). Dlatego można dostrzec kilka artefaktów i niedociągnięć, niektóre elementy mogą się wydawać "plastelinowe". Teraz wieża i elementy znajdujące się na niej wejdą w fazę produkcji, czyli z automatu przejdą na dużo lepszą jakościowo żywice. Jak już taki zestaw wydrukowany w pełni na tym co znajdzie się w sprzedaży wyjdzie, wrzucę tutaj dokładne zdjęcia. Zatem nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić zawiedzionych, podziękować wyrozumiałym i zaprosić do obejrzenia mini galerii. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Sasini 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 Warto zaczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Sprawa się rypła, In-Post nie zarobi. Czuję tu ingerencję obcych służb, pachnie to wojną hybrydową. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzubiDubi Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 I tak zaje... fajna robota. Czekamy na finałowy efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi