Skocz do zawartości

PT-91 projekt pod druk 3D

Sasini

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
12 minut temu, Rysiu napisał:

Witam a można zapisać się do kolejki po konwersję? Bo teraz dopiero się obudziłem 

Można jak najbardziej. Lista jest cały czas otwarta.
I tak mam opóźnienie niestety ale robię wszystko by się przed świętami wyrobić... jak wyjdzie? Tego nie wiem 🙃

• Like 1

• 2 weeks later...

Oficjalnie informuję, że sprzedaż nie ruszy już w tym roku. Testy wieży zostały zakończone ale zostały jeszcze inne kwestie do sprawdzenia. Robiłam co mogłam ale niestety walki z czasem nie wygrałam. Chce żeby projekt był dopracowany, lepiej zrobiony niż poprzedni. Zatem przepraszam wszystkich, którzy liczyli, że być może dostaną paczkę w tym tygodniu. 
Przede mną jeszcze przetestowanie fartuchów i montażu kostek. Kilka niuansów na wieży również wymaga dopieszczenia.

Aczkolwiek nie chcę was tutaj zostawiać z niczym, wiec prezentuję dotychczasowy efekt druków testowych. Podkreślam tylko bardzo istotną kwestię. Wydruki widoczne na zdjęciach są wykonane z gorszej jakościowo żywicy (pod testy, głównie tutaj chodzi o spasowanie elementów, umiejscowienie itp.). Dlatego można dostrzec kilka artefaktów i niedociągnięć, niektóre elementy mogą się wydawać "plastelinowe". Teraz wieża i elementy znajdujące się na niej wejdą w fazę produkcji, czyli z automatu przejdą na dużo lepszą jakościowo żywice. Jak już taki zestaw wydrukowany w pełni na tym co znajdzie się w sprzedaży wyjdzie, wrzucę tutaj dokładne zdjęcia. 

Zatem nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić zawiedzionych, podziękować wyrozumiałym i zaprosić do obejrzenia mini galerii. 

IMG-20241216-WA0012.jpg

IMG-20241216-WA0019.jpg

IMG-20241216-WA0023.jpg

IMG-20241216-WA0024.jpg

Edytowane przez Sasini
  • Like 15