SnajperTBG Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada Dokładnie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 14 Listopada Autor Share Napisano 14 Listopada Dobra ale wracając do tematu. Niech formalności się dopełnią. Cena za gąsienice to 130zł + wysyłka. O ile wyrobie czasowo to możliwe, że sprzedaż ruszy przed konwersją. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzubiDubi Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada Jeżeli jeszcze można, to również chciałbym zapisać się do kolejki po konwersję do PT-91. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Oczywiście, że można, wpisuję i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada W dniu 8.11.2024 o 12:50, robertmodelarz napisał: Z podpisem na pancerzu Toma Hanksa. Boki ze śmiechu zrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakeplisken Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 5 godzin temu, Snakeplisken napisał: To i ja porosze o wpisanie na liste.Mam pytanie do znawcow tematu ,czy konwersja jest do czolgow tylko na gasienicach Dhiela ? Nie, diehle można stosować zamiennie ze staluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi