Lunch896tearful Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Witam, przedstawiam wam mój drugi model - MiGa 29 w Polskich barwach. Wyboru chyba nie musze komentowac, jak dla mnie i dla wielu innych jeden z ładniejszych samolotow jaki lata na niebie. Model Trumpetera składało mi sie całkiem przyjemnie, ładne detale, troche szpachli i przyzwoita cena. Do budowy użyte zostały kalkomanie Model Makera, blaszki Eduarda, malowany gunze, tamiya, vallejo plus pare anten i przewodów dorobionych samemu. W modelu jest trochę wpadek i kilka błędów merytorycznych które pewnie osobom znającym ten samolot uda się wyłapać. Zapraszam do komentowania i oceniania 22 Cytuj
barszczo Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Całość bardzo OK, podoba się . 2 Cytuj
Grzes Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Ładnie Ci to wyszło No i dodatkowy duży PLUS za podwieszenia, nieczęsto pokazywane na modelach. 1 Cytuj
smialus Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 Bardzo ładnie wyszedł Migacz, jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj
Marcin141 Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 U mnie w szafie leży pudło z zestawem Revella MiG-29UB Z tego co wiem to model ma sporo błędów ale może kiedyś wezmę się za niego. 1 Cytuj
smialus Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 (edytowane) Teraz mi się przypomniało miałem okazję być na ćwiczeniach w Świdwinie gdzie Twój Migacz latał na poligon ot tak poza tematem https://www.airplane-pictures.net/photo/1084142/38-poland-air-force-mikoyan-gurevich-mig-29a/ https://www.airplane-pictures.net/photo/1051941/epsn-airport-overview-airport-overview-overall-view/ Edytowane 23 Października 2024 przez smialus 1 Cytuj
Grzes Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 @smialus foteczka z CPPSu Lubię takie nagromadzenie wszelakiego sprzętu. Cytuj
Endrju Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 14 minut temu, Grzes napisał: Lubię takie nagromadzenie wszelakiego sprzętu. No i ciekawostką na tym zdjęciu jest że to były loty z zastosowaniem bojowym czyli na poligon. MiG w środku jest odwrócony w strefę bezpieczną i aktualnie jest rozbrajany przez uzbrojeńców. Fajna fotka. Cytuj
smialus Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 Tak loty były nad Bałtyk, Suki latały z celami dla Migów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi