Lunch896tearful Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Witam, przedstawiam wam mój drugi model - MiGa 29 w Polskich barwach. Wyboru chyba nie musze komentowac, jak dla mnie i dla wielu innych jeden z ładniejszych samolotow jaki lata na niebie. Model Trumpetera składało mi sie całkiem przyjemnie, ładne detale, troche szpachli i przyzwoita cena. Do budowy użyte zostały kalkomanie Model Makera, blaszki Eduarda, malowany gunze, tamiya, vallejo plus pare anten i przewodów dorobionych samemu. W modelu jest trochę wpadek i kilka błędów merytorycznych które pewnie osobom znającym ten samolot uda się wyłapać. Zapraszam do komentowania i oceniania 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Całość bardzo OK, podoba się . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Ładnie Ci to wyszło No i dodatkowy duży PLUS za podwieszenia, nieczęsto pokazywane na modelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Ładny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Bardzo ładnie wyszedł Migacz, jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin141 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Jednym słowem Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin141 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października U mnie w szafie leży pudło z zestawem Revella MiG-29UB Z tego co wiem to model ma sporo błędów ale może kiedyś wezmę się za niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października (edytowane) Teraz mi się przypomniało miałem okazję być na ćwiczeniach w Świdwinie gdzie Twój Migacz latał na poligon ot tak poza tematem https://www.airplane-pictures.net/photo/1084142/38-poland-air-force-mikoyan-gurevich-mig-29a/ https://www.airplane-pictures.net/photo/1051941/epsn-airport-overview-airport-overview-overall-view/ Edytowane 23 Października przez smialus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października @smialus foteczka z CPPSu Lubię takie nagromadzenie wszelakiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 14 minut temu, Grzes napisał: Lubię takie nagromadzenie wszelakiego sprzętu. No i ciekawostką na tym zdjęciu jest że to były loty z zastosowaniem bojowym czyli na poligon. MiG w środku jest odwrócony w strefę bezpieczną i aktualnie jest rozbrajany przez uzbrojeńców. Fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Tak loty były nad Bałtyk, Suki latały z celami dla Migów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi