Thalgonis Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Ciałko, sie mi takie cuś wykluło Nochal jak u Morawieckiego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 3 godziny temu, Thalgonis napisał: sie mi takie cuś wykluło no raczej okociło Fajne to to ale nie znudziły Ci się jeszcze te krzyżoki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada 46 minut temu, Endrju napisał: no raczej okociło Fajne to to ale nie znudziły Ci się jeszcze te krzyżoki? No, wg różnych „almanachów” o sprzęcie niemieckim z czasów IIWW, już niewiele mi zostało do „zabawy” w „krzyżyki” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Wieża tego czołga jest tak absurdalnie bez sensu. Gdzie oni chcieli zmieścić zamek i oporopowrotniki działa w tej wieży? I jeszcze dowódca siedzi dokladnie w osi powrotu działa. Chyba ze ta wieża jest jak Tardis, większa w śroku niż na zewnątrz. Pomijam to że z takim przcieciążeniem na przód nie miałaby prawa się obracać. Ale sam model ślicznie zmalowany. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada "I jeszcze dowódca siedzi dokladnie w osi powrotu działa." - to najlepszejsza pozycja dla dowódcy - w lini szczerbinki i muszki . Model bardzo mnie się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Jakie SF, 3873 rozegranych bitew. Fajny model premki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada z przyczyn dla mnie niezrozumiałych YouTube usunął film z modelem Lowe Tak więc przepraszam, że link nie działa. Tak działa debilna automatyka w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 18 minut temu, Thalgonis napisał: z przyczyn dla mnie niezrozumiałych YouTube usunął film z modelem Lowe Tak więc przepraszam, że link nie działa. Tak działa debilna automatyka w sieci To przez Mateuszka ,a na poważnie to filmik jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada 9 minut temu, Evildead napisał: To przez Mateuszka ,a na poważnie to filmik jest. Jest, pospieszyłem się z info. Najpierw dostałem info, o usunięciu i możliwości odwołania. O tym odwołaniu pisali, że 7 dni, a tu się okazało, że po kilku minutach już wróciło do normy. Także ufff i sorra za „zamieszanie” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Bardzo mi się podobają wypłowienia i zawieszenie . Filmik fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada 55 minut temu, robertmodelarz napisał: Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, Ekstra! Nie moja skala, ale moooożeeee... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada 42 minuty temu, Thalgonis napisał: Ekstra! Nie moja skala, ale moooożeeee... To ogromny model. Te małe wieże od Tygrysa Królewskiego pokazują jak potężna to konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada Armory model Group ma Lwa w 1/72 i co ciekawe, daje wariant z wojny lub z gry. A tu podoba mi się model,! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 8 Listopada Share Napisano 8 Listopada 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, Na takie bydlę to chyba osobna półka potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi