Thalgonis Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 (edytowane) Ciałko, sie mi takie cuś wykluło Nochal jak u Morawieckiego Edytowane 26 Stycznia przez Thalgonis 8 Cytuj
Endrju Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 3 godziny temu, Thalgonis napisał: sie mi takie cuś wykluło no raczej okociło Fajne to to ale nie znudziły Ci się jeszcze te krzyżoki? 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 5 Listopada 2024 Autor Napisano 5 Listopada 2024 46 minut temu, Endrju napisał: no raczej okociło Fajne to to ale nie znudziły Ci się jeszcze te krzyżoki? No, wg różnych „almanachów” o sprzęcie niemieckim z czasów IIWW, już niewiele mi zostało do „zabawy” w „krzyżyki” 1 Cytuj
Pan_Cerny Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 Wieża tego czołga jest tak absurdalnie bez sensu. Gdzie oni chcieli zmieścić zamek i oporopowrotniki działa w tej wieży? I jeszcze dowódca siedzi dokladnie w osi powrotu działa. Chyba ze ta wieża jest jak Tardis, większa w śroku niż na zewnątrz. Pomijam to że z takim przcieciążeniem na przód nie miałaby prawa się obracać. Ale sam model ślicznie zmalowany. 2 1 Cytuj
Rack Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 "I jeszcze dowódca siedzi dokladnie w osi powrotu działa." - to najlepszejsza pozycja dla dowódcy - w lini szczerbinki i muszki . Model bardzo mnie się podoba . 1 Cytuj
copycat Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 Jakie SF, 3873 rozegranych bitew. Fajny model premki. 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 7 Listopada 2024 Autor Napisano 7 Listopada 2024 z przyczyn dla mnie niezrozumiałych YouTube usunął film z modelem Lowe Tak więc przepraszam, że link nie działa. Tak działa debilna automatyka w sieci Cytuj
Evildead Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 18 minut temu, Thalgonis napisał: z przyczyn dla mnie niezrozumiałych YouTube usunął film z modelem Lowe Tak więc przepraszam, że link nie działa. Tak działa debilna automatyka w sieci To przez Mateuszka ,a na poważnie to filmik jest. 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 7 Listopada 2024 Autor Napisano 7 Listopada 2024 9 minut temu, Evildead napisał: To przez Mateuszka ,a na poważnie to filmik jest. Jest, pospieszyłem się z info. Najpierw dostałem info, o usunięciu i możliwości odwołania. O tym odwołaniu pisali, że 7 dni, a tu się okazało, że po kilku minutach już wróciło do normy. Także ufff i sorra za „zamieszanie” Cytuj
Mirek66 Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 Bardzo mi się podobają wypłowienia i zawieszenie . Filmik fajny . 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 7 Listopada 2024 Autor Napisano 7 Listopada 2024 55 minut temu, robertmodelarz napisał: Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, Ekstra! Nie moja skala, ale moooożeeee... 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 42 minuty temu, Thalgonis napisał: Ekstra! Nie moja skala, ale moooożeeee... To ogromny model. Te małe wieże od Tygrysa Królewskiego pokazują jak potężna to konstrukcja. Cytuj
Sjmport Napisano 8 Listopada 2024 Napisano 8 Listopada 2024 Armory model Group ma Lwa w 1/72 i co ciekawe, daje wariant z wojny lub z gry. A tu podoba mi się model,! 1 Cytuj
Sjmport Napisano 8 Listopada 2024 Napisano 8 Listopada 2024 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Nieprawdziwy czołg, ale świetny model, Propozycja na następny warsztat. Od razu z grubej rurki, Na takie bydlę to chyba osobna półka potrzebna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi