zloty Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada Model powstał z zestawu SH , blaszek Edka oraz kalkomanii Syhart. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada Bardzo fajny Mirage, plus za rzadkie malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada (edytowane) Mi też się podoba, mój jeszcze się sezonuje w szafie. Ciekawe kalki Edytowane 28 Listopada przez giberes Literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada Bardzo ładny Szkoda tylko, że tak oszczędnie z podwieszeniami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada Taką przyjąłem konwencje , rury w malowaniach okolicznościowych robię bez podwieszeń. Poza tym w zestawie SH nie było tego , co widać na zdjęciach Ekwadorskich Miraży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada Mi także się podoba. Duży plus za egzotyczne malowanie. Sam budowałem i pamiętam, że było tam kilka obszarów, gdzie trzeba było zwrócić większą uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada To prawda , łączenie dzioba z kadłubem wyjątkowo upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi