ams Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 (edytowane) Ukończony niemal równocześnie z Ki-44 drugi "Grubasek" Insygnia malowane. Zapraszam o obejrzenia :c) Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2024 przez ams 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Piękności, świetny jest. Bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 bardzo mi się podoba ten srebrny - realistycznie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Ale fajna parka. Ki 44 wygląda na 48 z nitowaniem. Buffalo w tym malowani jest chyba jeszcze ładniejszy od Fina. Pięknie Ci NMF wychodzi. poprosze poradnik i pozdrawiam:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 Śliczny, tak jak w Ki-44 nitowanie dodaje uroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2024 (edytowane) W dniu 30.11.2024 o 17:05, hlystek napisał: ... poprosze poradnik i pozdrawiam:D Cóż... żadna wielka filozofia... Podkład Gloss Black - zwykle Mr.Finishing Surfacer 1500 + Mr.Color Super Clear III Gloss, a czasem od razu GX2 Ueno Black Gloss. Niestety nie daję rady z podkłądami poliuretanowymi np. od Vallejo. Następnie jakiś metalik lub kombinacje różnych kolorków (tojo). Najczęściej Alclady lub inne śmierdzące. Mój ulubiony to jednak SM-201 Super Fine Silver 2. Póżniej (czasem) sproszkowany grafit i pęzelek kosmetyczny i delikatne przecieranie na liniach podziału a'la post shading. Znowy lakier błyszczący (najczęściej Gauzy Agent). Wash - staram się od pewnego czasu nie używać na NMF czarnego tylko raczej Blue-Black. No i oleje i ciut pigmentów... i w zasadzie tyle. Jak pisałem - nic wielkiego :c) PS. Dziękuję za miłe komentarze PS2. A co do nitowania ta dla mnie największa frajda XD... czasem mi się wydaje, że przesadzam z tym :c))) Edytowane 1 Grudnia 2024 przez ams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 2 Grudnia 2024 Share Napisano 2 Grudnia 2024 Super maluch w nietypowym mundurku . 8 godzin temu, ams napisał: PS2. A co do nitowania ta dla mnie największa frajda XD... czasem mi się wydaje, że przesadzam z tym :c))) efekt naprawdę dobry....może podeśle Ci kilka swoich do przenitowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi