ams Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada (edytowane) Ukończony niemal równocześnie z Ki-44 drugi "Grubasek" Insygnia malowane. Zapraszam o obejrzenia :c) Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia przez ams 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Piękności, świetny jest. Bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada bardzo mi się podoba ten srebrny - realistycznie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Ale fajna parka. Ki 44 wygląda na 48 z nitowaniem. Buffalo w tym malowani jest chyba jeszcze ładniejszy od Fina. Pięknie Ci NMF wychodzi. poprosze poradnik i pozdrawiam:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Śliczny, tak jak w Ki-44 nitowanie dodaje uroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Grudnia Autor Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) W dniu 30.11.2024 o 17:05, hlystek napisał: ... poprosze poradnik i pozdrawiam:D Cóż... żadna wielka filozofia... Podkład Gloss Black - zwykle Mr.Finishing Surfacer 1500 + Mr.Color Super Clear III Gloss, a czasem od razu GX2 Ueno Black Gloss. Niestety nie daję rady z podkłądami poliuretanowymi np. od Vallejo. Następnie jakiś metalik lub kombinacje różnych kolorków (tojo). Najczęściej Alclady lub inne śmierdzące. Mój ulubiony to jednak SM-201 Super Fine Silver 2. Póżniej (czasem) sproszkowany grafit i pęzelek kosmetyczny i delikatne przecieranie na liniach podziału a'la post shading. Znowy lakier błyszczący (najczęściej Gauzy Agent). Wash - staram się od pewnego czasu nie używać na NMF czarnego tylko raczej Blue-Black. No i oleje i ciut pigmentów... i w zasadzie tyle. Jak pisałem - nic wielkiego :c) PS. Dziękuję za miłe komentarze PS2. A co do nitowania ta dla mnie największa frajda XD... czasem mi się wydaje, że przesadzam z tym :c))) Edytowane 1 Grudnia przez ams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Super maluch w nietypowym mundurku . 8 godzin temu, ams napisał: PS2. A co do nitowania ta dla mnie największa frajda XD... czasem mi się wydaje, że przesadzam z tym :c))) efekt naprawdę dobry....może podeśle Ci kilka swoich do przenitowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi