awiatik Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Mała Avia skończona, to czas aby na warsztat trafił nowy model. Wybór padł na małego MS-230.......a w poczekalni czeka większy brat od Dory. Jakiś czas temu popełniłem Smerowskiego MS-230 w malowaniu francuskim, to teraz dla odmiany będzie OK-QHL Będzie zabawa....... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Popatrzę z prawdziwą przyjemnością. Budować go nigdy nie miałem okazji, ale przez łapki się przewinął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Tak na pierwszy rzut oka, to ten Heller wygląda całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Grudnia 2024 Share Napisano 10 Grudnia 2024 8 godzin temu, djack napisał: Tak na pierwszy rzut oka, to ten Heller wygląda całkiem przyzwoicie. To jest właśnie jeden z tych lepszych Hellerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 10 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2024 3 godziny temu, barszczo napisał: To jest właśnie jeden z tych lepszych Hellerów. Pełna zgoda..... i kto by pomyślał że formy powstały w 1967 roku. Znaczy jesteśmy równolatkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 10 Grudnia 2024 Share Napisano 10 Grudnia 2024 (edytowane) 6 godzin temu, awiatik napisał: Pełna zgoda..... i kto by pomyślał że formy powstały w 1967 roku. Znaczy jesteśmy równolatkami. Bo to był bardzo dobry rok . Najlepszy . Przemek Edytowane 10 Grudnia 2024 przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Po dłuższej przerwie czas na małą aktualizację. Coś powoli sie robiło, wypraski i jakość jak na swoje lata nie są złe. Spasowanie dobre, jak dotąd ani grama szpachlówki nie potrzebowałem.... to chyba cud!!! Całość zapodkładowana i przygotowana do malowania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Szybko poszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia 28 minut temu, barszczo napisał: Szybko poszło . Szybko? Przez niemal miesiąc tylko tyle przy dość prostym modelu.....słabo poszło....i należy się nagana. A tak całkiem serio to w tym okresie świątecznym podgoniłem, aby to skończyć i zabrać się za kolejny temat, którym będzie:..... i wzorem IBG czy AH podkręcać temat tego co to będzie... cdn....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 44 minuty temu, awiatik napisał: podkręcać temat tego co to będzie... Tu-2 Potez 540 - Me-262 P-51 Mustang 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Moranek się pomalował ma aluminiowo-srebrno, a i lakier położony..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Na aluminiowo-srebrno mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia 38 minut temu, zaruk napisał: Na aluminiowo-srebrno mówisz... No tako rzecze instrukcja. Lakier wyschnie, postaram się zróżnicować odcienie pomiędzy płótnem a blachą.... tak aby w miarę to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Środa o 17:41 Autor Share Napisano Środa o 17:41 Moranek już na finiszu: pomalowany,polakierowany,..... czas na szkiełka i finalny montaż. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 20:46 Share Napisano Środa o 20:46 Bardzo ładny maluch, prawa oponka od wewnątrz do poprawek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Czwartek o 09:12 Share Napisano Czwartek o 09:12 Bardzo ładnie sklejony i pomalowany! Też go sklejałem chyba dwa lata temu jak miałem fazę na PSP we Francji i miło wspominam pracę nad nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Czwartek o 09:23 Share Napisano Czwartek o 09:23 Ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Czwartek o 10:07 Autor Share Napisano Czwartek o 10:07 46 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładnie sklejony i pomalowany! Też go sklejałem chyba dwa lata temu jak miałem fazę na PSP we Francji i miło wspominam pracę nad nim 35 minut temu, zaruk napisał: Ładnie wygląda Formy do tego modelu są tak stare jak .... mimo tego nie ma tragedii. Do niedawna unikałem malowań: srebrnych/aluminiowych. Po prostu one mi nie leżały. takie malowania. Ale od Biesa powoli się bawię w takie malowania i coś tam wychodzi. Największym problemem tego zestawu były.....kalkomanie: bardzo cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi